HERO BIG - Kwaliteitswaarborg
Wij waarborgen het gebruik van de beste grondstoffen.

Tips & tricks

KLEEFLAGEN:
Iedere toepassing is weer anders, op sommige producten zitten coatings welke de kleeflaag kunnen beïnvloeden.
Het is ook van belang dat u als u twijfelt eerst een sample bij ons opvraagt van de verschillende kleeflagen en deze uitvoerig test.

ONDERGROND GOED SCHOONMAKEN
DRUK DE STICKER STEVIG AAN OP HET PRODUCT
LAAT DE LIJM 24 UUR ZIJN WERK DOEN VOOR AANHECHTING EN TEST DAN DE KLEEFKRACHT OF DEZE VOLDOENDE IS.
RONDE PRODUCTEN EN DOMINGSTICKERS:
Praktijk wijst uit dat doming een flexibele (geheugen) eigenschap heeft.
Dit houd in dat als u uw nagel of een scherp voorwerk in de dopinglaag ponst, deze er weer na een korte perioden weer uittrekt.
Dit ook met ronde producten plakken, als u deze plakt is de kans groot dat hij los komt en weer recht gaat trekken.
TIPS: geef aan dat het om een rond product gaat, wij kunnen bepalen of het haalbaar is of niet, zorgen voor een minimale dikte met de productie van de dopinglaag en gebruik een sterke kleeflaag.

DOMINGSTICKERS:
Kunnen domingstickers sneller geleverd worden?:
Hoewel wij als Nederlanders het liefst alles in dezelfde dag geleverd willen krijgen zijn sommige producten niet sneller te maken als dat wij al kunnen.
Om u een voorbeeld te geven moeten bij het product domingstickers het drukwerk al 24 conventioneel drogen om de lijmlaag niet aan te tasten, en de dominglaag ook 24 uur drogen om kwaliteit te garanderen.
Gaan we dit forceren zal dat ten kosten gaan van de kwaliteit van de lijmlaag of dat de stickers te zacht zijn en beschadigen.

Waarom zijn er wel bedrijven die dit in 1 dag kunnen leveren?
Deze gebruiken UV drogende componenten, en deze componenten zijn NIET UV bestendig, dus zullen vergelen naarmate contact met UV straling. een product dat na 1 jaar niet meer helder of leesbaar is.
Wij werken enkel met gecertificeerde automotive kwaliteit grondstoffen en deze hebben nu eenmaal een 24 uurs droging nodig.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief