Boot sticker ontwerpen

Met boot stickers kunt u op een unieke manier het uiterlijk van uw boot personaliseren. Op deze pagina leest u wat er zo speciaal is aan onze boot stickers, hoe u deze kunt gebruiken en wat de mogelijkheden zijn om een boot sticker bij ons te laten ontwerpen op basis van uw specifieke wensen.

Begin direct met samenstellen

 

Eigenschappen boot sticker

Bij ons besteld u boot stickers welke zijn vervaardigd uit hoogwaardig polyester in combinatie met een permanente kleeflaag. Deze laag bestaat uit een Uv-bestendige doming epoxy. Hierdoor zijn onze stickers speciaal ontworpen om te weerstaan aan alle elementen op het water. Bij CombiFlex leveren wij onze doming letters in één stuk, zowel voor tekst als logo's. Deze letters worden geleverd met een applicatiefolie, waardoor u ze gemakkelijk zelf in één keer kunt aanbrengen. 

Impressie van zelf ontworpen boot stickers

 

Boot stickers zelf ontwerpen

Met onze online ontwerptool kunt u eenvoudig uw eigen unieke bootstickers ontwerpen. Selecteer hier uw gewenste kleur, het aantal karakters en het formaat. Op basis van deze informatie kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Ons team zal vervolgens zo snel mogelijk contact met u op proberen te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Op deze manier geeft u uw boot binnen no-tiome een persoonlijk tintje!

 

Hulp nodig?

Als u hulp nodig bent bij het ontwerpen van uw boot stickers kunt u ook gebruik maken van onze professionele ontwerpondersteuning. Onze ontwerpers helpen u graag verder om samen uw droomsticker te creëren. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

 

Bootnamen en registratie letters
Weerbestendig
Leverbaar in vrijwel alle vormen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief