Bootsticker kopen

U ziet ze overal terug binnen de scheepvaart: bootnamen. Ondanks dat veel boten eenzelfde naam dragen, hebben de namen vrijwel allemaal een unieke uitstraling. Deze uitstraling wordt gevormd dankzij bootstickers. Bij CombiFlex maken wij voor de bootstickers gebruik van zogenaamde domingstickers. Dit zijn stickers met een exclusieve 3D uitstraling. Iedere bootsticker is te kopen op basis van uw wensen. Denk hierbij aan de keuze van het lettertype, de vorm en de maat.
Vraag naar de mogelijkheden

Domingsticker impressie epoxylaag

Eisen aan een bootsticker

Voor uw bootnaam kunt u geen gebruik maken van een 'standaard' sticker. Het is namelijk van belang dat de stickers bestand zijn tegen (zee)water, harde windstoten en de zon. De speciale expoxylaag van de stickers, welke bestaat uit twee componenten epoxyhars, zorgt ervoor dat de stickers niet gaan verkleuren en lang zullen meegaan. Zoals eerder vermeld zijn de bootstickers verkrijgbaar in ieder formaat, lettertype en elke kleur.

Start direct met het samenstellen

Moet de naam van een boot aan speciale regels voldoen?

Het kiezen van een bootnaam is een leuk proces. Gelukkig zitten er niet veel regels aan het kiezen van een naam. Wel is het zo dat de naam van een boot geen merknaam mag zijn. Merkeigenaren kunnen hier eventueel tegen optreden. Verder is het natuurlijk altijd leuk om een persoonlijke touch te geven aan uw bootnaam.

Het aanbrengen van een bootsticker

Dit proces bestaat uit 6 stappen:

  1. Schoonmaken en ontvetten
  2. Bepalen van de positie
  3. Vochtig maken ondergrond
  4. Opplakken
  5. Vastwrijven
  6. Applicatietape verwijderen en nawrijven

Bij vragen over het monteren van bootstickers, staan wij uiteraard klaar om deze te beantwoorden.

Impressie bootnaam met bootstickers

CombiFlex: de producent voor een opvallende boodschap.

Bij CombiFlex garanderen wij dat uw producten geleverd worden in de hoogst haalbare kwaliteit en resolutie. Mocht u niet tevreden zijn met het product, laat het ons weten en we gaan direct voor u aan de slag. Dat is de kwaliteitswaarborg van CombiFlex!

Ik heb nog een vraag

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief