Doming letters

Contour gesneden letters welke voorzien van doming (epoxy laag) waardoor deze een luxe 3D uitstraling krijgen. Ze worden geleverd op een backing en voorzien van applicatietape om de complete tekst in een keer aan te brengen op uw product.

Prijs
€ 0,00
excl
€ 0,00
incl
Prijs op aanvraag
Eigen ontwerp
Extra luxe uitstraling
Speciaal 3d effect

Contour gesneden letters welke voorzien van doming (epoxy laag) waardoor deze een luxe 3D uitstraling krijgen, UV en weersbestendig worden. Ze worden geleverd op een backing en voorzien van applicatietape om de complete tekst in een keer aan te brengen op uw product.

Wij zijn uniek in het maken van custom doming letters en vormen, die geleverd worden in de moeilijkste vormen en afmetingen. 

Toepassingen 3d letters

Onze domingletters worden voor allerlei producten gebruikt. Door onze jarenlange ervaring hebben wij heel veel producten voorzien van onze doming letters. Zowel bedrijven als particulieren weten ons inmiddels te vinden en dagen ons voor allerlei projecten uit.

  • Scooters
  • Productidentificatie
  • Bootnamen en registratie letters
  • POS systemen

Neem voor een ontwerp of voor advies op maat geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Wij ontwerpen

Onze vormgevers staan graag voor u klaar! Wij zetten ideeën om naar een duidelijk beeld. Uw huisstijl!

Wij produceren

Onze medewerkers hebben allemaal een eigen expertise, dit maakt ons zo veelzijdig én flexibel!

Snelle levertijden

Al onze leveringen worden uitgevoerd door diversen gerenommeerde koeriersdiensten.

Hoogwaardige grondstoffen

Wij werken met gepatenteerde technieken en maken gebruik van hoogwaardige grondstoffen waarmee wij unieke emblemen voor je realiseren.

100% Tevredenheidsgarantie

Wij willen dat u 100% tevreden bent. Indien u niet tevreden bent over de kwaliteit van uw aankoop, laat het ons weten en we gaan voor u aan de slag.

100% Kwaliteitsgarantie

Wij waarborgen het gebruik van de beste grondstoffen en garanderen jouw product te leveren met de hoogst haalbare resolutie en kwaliteit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief