Doming Sticker Ontwerpen: De Ultieme Gids voor het Maken van Uw Eigen Unieke Stickers

Op deze pagina zullen we u in detail uitleggen hoe u uw eigen unieke doming stickers kunt ontwerpen en laten produceren. We zullen u meenemen door het hele proces, van het ontwerpen van de sticker tot en met de productie en verzending ervan naar uw klanten.

Ga direct naar de configurator

Wat is een Doming Sticker?

Een doming sticker is een type sticker dat wordt gekenmerkt door een transparante, drijvende dome op de afbeelding of tekst op de sticker. Dit geeft de sticker een driedimensionaal effect en beschermt tegelijkertijd de afbeelding of tekst tegen beschadiging. Doming stickers worden vaak gebruikt voor het maken van bedrijfslogo's, productlabels en autobelettering. Dankzij de epoxy/hars laag worden de stickers ook wel Clear Epoxy Resin Stickers genoemd.

Hoe ontwerpt u uw eigen Doming Sticker?

Stap 1: Kies het materiaal

Voordat u begint met het ontwerpen van uw doming sticker, moet u eerst bepalen wat voor materiaal u nodig heeft. Er zijn veel verschillende materialen beschikbaar, afhankelijk van de gewenste uitstraling.

Ontdek de materialen

Stap 2: Selecteer de gewenste vorm

Zodra u het juiste materiaal heeft gekozen, kunt u de gewenste vorm selecteren. Standaard maken wij onderscheid tussen rechthoekige vormen met ronde hoeken, ronde vormen of een ovale vorm. U kunt ook een eigen vorm kiezen. Om dit te doen voert u bijvoorbeeld 'ster' of 'vierkant' in. 

Stap 3: Kies het juiste formaat

In deze stap voert u de breedte en hoogte van uw doming sticker in. Let er hierbij op dat de afmetingen in millimeter zijn. 

Stap 4: De gewenste afwerking selecteren

Nadat u het formaat in heeft gevoerd kunt u ervoor kiezen om de stickers los te laten snijden per stuk, of om ze te splitsen op handzame vellen. Deze laatste optie is de meest gekozen- en standaard keuze.

Stap 5: De offerte aanvragen

De basis voor het ontwerp van uw doming sticker is nu klaar. In deze laatste stappen hoeft u alleen nog maar uw gegevens achter te laten. Eventueel kunt u hierbij ook nog één of meerdere afbeeldingen toevoegen zodat wij alvast een goed beeld krijgen van uw gewenste ontwerp. Domingstickers hoeven niet duur te zijn, dus vraag een offerte op maat aan.

Begin direct met ontwerpen

Hulp nodig?

Als u wel een idee heeft voor een doming sticker maar niet precies weet hoe u dit het beste uit kunt werken, dan staan onze vormgevers graag voor u klaar! Zij helpen u verder met het omzetten van uw ideeën naar een duidelijk ontwerp welke aansluit op uw huisstijl. Neem voor deze dienst gerust contact met ons op.

Hoogwaardige uitstraling
Eigen ontwerp
Leverbaar in vrijwel alle vormen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief