3D bootletters

Met 3D bootletters creëer je een unieke uitstraling op je boot, waterscooter of jetski. Leverbaar in uiteenlopende mogelijkheden.

Prijs
€ 0,00
excl
€ 0,00
incl
Prijs op aanvraag
Eigen ontwerp
Hoogwaardige uitstraling
Weerbestendig

Wij verzorgen bootbelettering op maat

Met 3D bootletters creëer je een unieke uitstraling op je boot, waterscooter of jetski zoals jij die wenst. Het voordeel van bootletters van CombiFlex is de jarenlange expertise met domingstickers waardoor wij exact datgene kunnen leveren zoals jij wenst. Niet alleen de uitstraling, maar ook de kwaliteit is van de hoogste kwaliteit. Daarnaast is CombiFlex sterk in het meedenken en ondersteunen van een ontwerp op maat. 

Onze bootletters zijn leverbaar in eindeloze lettertypes en verschillende ondergronden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Wit en transparant
  • Metallic kleuren
  • Chrome of goud spiegel
  • Geborstelde metaalkleuren
  • Alle kleuren PMS

Kwalitatieve bootletters

Onze boot stickers zijn vervaardigd uit hoogwaardige polyester met een permanente kleeflaag en voorzien van uv bestendige doming epoxy. De stickers kunnen prima tegen water, zon en diversen weersomstandigheden. We kunnen deze bootletters in iedere kleur vervaardigen, alle kleuren mogelijk, zelfs chrome, goud spiegel of geborstelde kleuren behoren tot de mogelijkheden. Ontwerp je eigen design of kies een gewenste lettertype en wij bekijken wat hierin de mogelijkheden zijn.

De doming letters leveren wij als tekst en logo aaneengesloten en zijn voorzien van een applicatie folie waardoor je deze eenvoudig zelf in 1x kan aanbrengen. De 3D bootletters zijn flexibel waardoor ze tegen een stootje kunnen.

Geef ons de afmeting en uw wensen door en wij maken uw unieke 3D bootletters custom op maat. Neem contact met ons op of vraag een offerte op maat aan.

Specificaties

Lijmkracht High-tack, Non permanent, Permanent, Supertack
Soorten Alle kleuren PMS, Chrome of goud spiegel, Geborstelde metaalkleuren, Metallic kleuren, Transparant, Wit
Vormen Contour cut
Beschermlaag Ja
Kwaliteit Automotive kwaliteit, Kleurecht, Outdoor
Wij ontwerpen

Onze vormgevers staan graag voor u klaar! Wij zetten ideeën om naar een duidelijk beeld. Uw huisstijl!

Wij produceren

Onze medewerkers hebben allemaal een eigen expertise, dit maakt ons zo veelzijdig én flexibel!

Snelle levertijden

Al onze leveringen worden uitgevoerd door diversen gerenommeerde koeriersdiensten.

Hoogwaardige grondstoffen

Wij werken met gepatenteerde technieken en maken gebruik van hoogwaardige grondstoffen waarmee wij unieke emblemen voor je realiseren.

100% Tevredenheidsgarantie

Wij willen dat u 100% tevreden bent. Indien u niet tevreden bent over de kwaliteit van uw aankoop, laat het ons weten en we gaan voor u aan de slag.

100% Kwaliteitsgarantie

Wij waarborgen het gebruik van de beste grondstoffen en garanderen jouw product te leveren met de hoogst haalbare resolutie en kwaliteit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief