Naam en typeplaten

Met naam en typeplaten kunt u eenvoudig en duidelijk informatie zichtbaar maken. Ze zijn in verschillende kleuren te verkrijgen: mat, satijn/geborsteld en hoogglans. De diktes van deze platen varieren van 0,3 mm tot 10 mm. Met onze speciale indruktechniek bent u verzekerd van een haarscherpe print zonder beperkingen. Met de opdruktechniek bent u verzekerd van dekkende kleuren en is het mogelijk om metallic kleuren te kiezen.Meer informatie over de mogelijkheden of een offerte op maat? Neem dan contact met ons op.


4 resultaten

Digitale druk d.m.v. indruktechniek

Deze speciale indruktechniek drukken wij in de poriën van het aluminium en sealen deze weer dicht door een kras en zuurvaste bedrukking in het aluminium te creëren. Kleuren op basis van CMYK basis. Voordeel van digitaal druk is dat de bedrukking haarscherp gedrukt wordt zonder beperkingen.

Zeefdruk indruktechniek:

Deze speciale indruktechniek is ideaal voor grote oplages. Daarnaast brengt deze techniek een aantal voordelen met zich mee:

Voordelen:

  • Indruktechniek is een kras en zuurvaste bedrukking
  • De inkt zit in het aluminium en is onverslijtbaar

Zeefdruk opdruktechniek

Opdruk is op geanodiseerd en dicht geseald aluminium bedrukken met 2 componenten inkt. De inkt word aangebracht met een harder zodat de bedrukking er vast op ligt. Door zeefdruk worden de kleuren per kleur op basis van mengsysteem aangebracht in uw gewenste kleur.

Voordelen:

  • Dekkende kleuren
  • Metallic kleuren

Naam en typeplaten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief