Automotive

Automotive

Voor kleine en grote ondernemers, voor tekst op één auto of een heel wagenpark, wij adviseren u graag in de mogelijkheden voor automotive. Wij bieden verschillende mogelijkheden om auto's te voorzien van uw bedrijfsreclame. Dit doen wij met onder andere met (doming)stickers, carwrapping en belettering. Daarnaast kunnen wij andere diverse car cosmetics voor u regelen.

Het is mogelijk om auto's te brengen voor autobestickering in Eindhoven of op locatie te laten bestickeren. Onze buitendienst komt graag bij u langs om alles op professionele wijze aan te brengen.

stickers logo's automotive

Bij Combiflex hebben we een divers aanbod aan stickers voor Automotive. Van logo's op de motorkap (domingstickers in veel gevallen) tot ABS emblemen. ABS emblemen worden veelal gebruikt om het type voortuig aan te geven. Denk hierbij aan RS6 bij een Audi of M3 bij een BMW. In sommige gevallen wordt dit ook gedaan met domed letters.

Carwrapping

Carwrapping werd in het verleden veelal alleen gedaan voor bedrijven, maar wordt ook steeds vaker particulier gedaan. Het is een manier om een voertuig een compleet andere uitstraling te geven zonder daarvoor de lak aan te hoeven passen. Bij moeilijke figuren voor voertuigen is dit de manier om dit te bewerkstelligen. 
Meer info

Auto Belettering

Wanneer de standaard kleur van een voertuig behouden wordt en er enkel letters op geplaatst worden, noemen we dit auto belettering. Auto belettering is één van de goedkopere manieren om een auto te voorzien van reclame. Voor bedrijven is het erg sterk om dit te doen wanneer bedrijfswagens veel onderweg zijn. Het is een stukje reclame en professionaliteit wat niet zou mogen ontbreken.
Meer info

Doming nummerplaat

Reclame voor verkochte auto's, nieuw of occassions, meegeven? Doming nummerplaten dragen bij aan reclame zo ver het kan. Met doming nummerplaten worden uw verkochte auto's onderscheiden van de rest. De doming nummerplaten vallen meer op, geven een premium uitstraling en zijn daarmee een fraai visitekaartje voor uw bedrijf.

Kwaliteit van Automotive oplossing

Wij werken met duurzame avery folies welke een uitmuntende levensduur en kleurechtheid hebben. Wanneer u een full colour wenst zorgen wij voor een duurzame beschermlaag om kleuren te beschermen tegen elementen of de wasstraat. Heeft u geen ontwerp? Geen probleem, ook dit verzorgen wij graag.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief