Van idee tot concept naar prototype en productie

Van A tot Z vervaardigen

Van A tot Z

Combiflex stelt u, de klant, altijd centraal tijdens ieder (creatief) proces. Als het nou gaat om het bedenken van een concept, een ontwerp of het creëren van een prototype: wij staan paraat. Wij denken dan ook graag met u mee vanaf de beginfase zodat wij zeker weten dat het eindproduct voldoet aan iedere verwachting.

Van idee naar concept

Ieder product begint met een idee, maar vaak is het lastig om te bepalen hoe het idee moet worden omgezet tot een geschikte oplossing. De experts van Combiflex komen tijdens de beginfase graag met u in contact om het idee uitvoerig te bespreken. Is het idee namelijk wel haalbaar? Welke producten zijn allemaal geschikt voor het idee? En welke randzaken gaan een rol spelen tijdens de montage?

Al deze vragen (en meer) zullen wij beantwoorden tijdens de beginfase om van een idee naar een concreet concept te gaan. Op het moment dat een ieder zich kan identifceren met het concept, gaan we over naar de volgende fase: digitale visualisatie. 

Digitale visualisatie

Wanneer het concept is uitgewerkt, kunnen wij ondersteunen tijdens de digitale visualiatie. Wij kijken dan bijvoorbeeld kritisch naar het kleurgebruik, een design en pakkende teksten om de doelstellingen te behalen. Door middel van jarenlange ervaring in het vak, weten wij inmiddels wat werkt en wat niet.

Digitale visualisatie

Tijdens het proces van visualisatie betrekken wij de klant nauw in het traject. Wij willen namelijk uitstraling en effectiviteit zo goed mogelijk combineren aan de geschetste verwachtingen van het concept. Zodra de digitale visualisatie naar ieders wens is ingevuld, starten wij met het prototype.

Van prototype naar productie

In sommige situaties is het belangrijk om voor de productie een prototype te realiseren. Alleen dan weet iedereen zeker dat de juiste oplossing wordt aangedragen voor gewenste de situatie. Door middel van een tastbaar exemplaar, ontstaat er vervolgens een akkoord voor productie of worden er kleine aanpassingen verlangd.

ABS embleem

Productie en verzending

En dan start, na goedkeuring, het productieproces! Combiflex richt zich op grote oplages en kan in een razendsnel tempo massaproductie realiseren van allerlei producten. Oplages in kleine series kunnen wij ook realiseren, alleen de mal moet meestal passend worden gemaakt voor iedere situatie. Hierdoor wordt er een startprijs gehanteerd bij kleine oplages vanaf €500,00.

Zodra het productieproces is afgerond, zullen wij gebuneld de bestelling afleveren op het gewenste afleveradres.

Heeft u ook een idee maar weet u nog niet zeker hoe dit gerealiseerd moet worden? Neem dan gerust eens contact op met een van onze experts!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief