Over ons

Over ons

Combiflex BV is een toonaangevende producent en leverancier in de markt van hoogwaardige industriële materialen. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vakspecialist bij uitstek met verschillende disciplines, ook wanneer het gaat om advies, ontwerp en ondersteuning.

Combiflex BV is ook uw partner voor kunststof toepassingen in de ruimste zin van het woord, zoals daar zijn bewerking en vormgeving van de kunststoffen en begeleiding van uw projecten tijdens de gehele productieprocedure. Waar bij wij in nauwe samenwerking met opdrachtgever een weldoordacht ontwerp samenstellen toegespitst op de individuele wensen van u en uw eventuele opdrachtgevers.

Ook realiseren wij opdrachten in combinatie met andere materialen van uiteenlopende aard, zoals daar zijn hout, aluminium, metaal etc. Bewerkingen als zeef – en ronddrukken is een kolfje naar onze hand waarbij wij de beschikking hebben over een modern geoutilleerd en innovatief machinepark dat zijn weerga niet kent in Nederland. In ons pakketaanbod vindt u daarnaast mechanische bewerkingen als knippen, frezen, graveren, boren en stansen.

Functioneel gebruik van kunststof en andere materialen brengen wij tot leven middels displays om uw product, foto en/of kunstwerk optimale aandacht te geven naar uw klanten en toekomstige afnemers. Al uw wensen realiseren wij ‘custom made’ in goed en intensief overleg.

Een groot deel van ons brede assortiment is snel en tijdig leverbaar uit voorraad, Combiflex BV profileert zich daarom als betrouwbare en veelzijdige leverancier met een uitgebreid servicepakket als toegevoegde waarde!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief