Doming stickers

Bent u op zoek naar een manier om uw producten of merk een onderscheidende uitstraling te geven? Overweeg dan eens de veelzijdige en indrukwekkende 3D doming stickers van CombiFlex. Deze stickers tillen uw producten naar een hoger niveau en zorgen voor een luxueuze uitstraling. Door een speciale coating toe te passen, genaamd "doming", krijgen de stickers een prachtig 3D-effect en een exclusieve uitstraling. Onze 3D doming stickers zijn verkrijgbaar in ieder gewenst formaat, op alle soorten ondergrond en in alle kleuren om uw product van een opvallend en uniek uiterlijk te voorzien.

Er zijn eindeloos veel zakelijke toepassingen mogelijk met doming stickers. Neem dus gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken! 


6 resultaten

Wat zijn domingstickers?

Op de vraag "Wat zijn domingstickers eigenlijk?'" heeft CombiFlex een passend antwoord. De 3D domingstickers van CombiFlex krijgen hun unieke effect door het gieten van twee soorten epoxyhars over het materiaal.

Door de harde epoxylaag op de sticker ontstaat een bolling, waardoor de sticker direct een luxe uitstraling krijgt. Doming is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam, omdat het product voorzien wordt van een robuuste beschermlaag. Hierdoor staan deze stickers ook bekend als epoxy stickers of clear epoxy resin stickers.

Impressie domingstickers van Combiflex

Domingstickers onderscheiden zich door hun unieke 3D effect. Dit effect komt doordat we een speciale epoxyhars over het materiaal van de sticker gieten. De sterke epoxylaag zorgt ervoor dat de sticker een opvallende bolling krijgt, wat direct bijdraagt aan de luxe uitstraling. Deze epoxylaag functioneert ook als een robuuste beschermlaag, waardoor domingstickers duurzaam zijn en lang meegaan.

Toepasbaar in Iedere Branche met Een Luxe Uitstraling

De stickers zijn veelzijdig inzetbaar voor uiteenlopende branches. CombiFlex maakt deze stickers met gecertificeerde automotive kwaliteit, zodat je altijd verzekerd bent van een duurzaam product.

Het indrukwekkende aan domingstickers is dat ze geschikt zijn voor vrijwel elke branche. CombiFlex vervaardigt deze stickers met een gecertificeerde automotive kwaliteit, waardoor u altijd verzekerd bent van een duurzaam product. Deze stickers zullen zelfs niet verkleuren bij blootstelling aan UV-licht, wat een garantie is voor hun lange levensduur en kwaliteit.

Waar Worden Domingstickers Voor Gebruikt?

De stickers zie je vooral terug in de reclamewereld, bijvoorbeeld als 3D letter stickers. Dankzij de bolling op de domingsticker krijgt het een chique uitstraling, waardoor het ideaal is voor reclame-uitingen. Een domingsticker is verkrijgbaar in ieder gewenst formaat.

De stickers zijn geschikt voor diverse ondergronden en beschikbaar in alle kleuren, zodat ze aangepast kunnen worden aan de huisstijl van een bedrijf. Maar waar ziet u doming vooral terug?

Toepassingen Dome Stickers

Domingstickers zijn buitengewoon geschikt voor reclamedoeleinden. Ze worden vaak gebruikt als 3D letter stickers, omdat de bolling op de domingsticker zorgt voor een chique uitstraling. Deze stickers zijn beschikbaar in ieder gewenst formaat en kunnen op verschillende ondergronden en in alle denkbare kleuren worden aangepast aan de huisstijl van uw bedrijf. Waar komt u domingstickers nu eigenlijk het meest tegen?

  • Sleutelhangers: Voeg een vleugje klasse toe aan uw promotieartikelen.
  • Merkemblemen:  Laat uw merk er uitspringen met stijlvolle doming emblemen.
  • Doming Letters: Maak uw boodschap letterlijk tastbaar met 3D doming letters.
  • Custom DomingPersonaliseer uw stickers voor een unieke uitstraling.
  • Naambadges: Geef uw medewerkers een professionele uitstraling met doming naambadges.
  • Emblemen op Computers: Laat uw apparatuur er professioneel uitzien. 
  • Afbeeldingen in 3D: Breng uw afbeeldingen tot leven met 3D doming.

Domingstickers productieproces

Goedkope dome stickers

Domingstickers zijn al beschikbaar vanaf 25 stuks en kunnen worden aangepast aan uw wensen en budget. Vraag eenvoudig een offerte aan en ontvang binnen enkele uren een offerte op maat voor uw gepersonaliseerde domingstickers.

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe 3D doming stickers uw producten of merk naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en ontdek de eindeloze mogelijkheden van domingstickers voor uw bedrijf. Bij CombiFlex bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een exclusieve uitstraling voor uw producten.

Gratis Offerte Aanvragen Contact Opnemen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief