Doming stickers

Door het aanbrengen van een speciale coating (doming) krijgen de stickers een fraai 3D effect en een exclusieve uitstraling. Onze 3D doming stickers zijn verkrijgbaar in ieder gewenst formaat, op alle soorten ondergrond en in alle kleuren om uw product van een opvallend en uniek uiterlijk te voorzien.

6 resultaten

Wat zijn domingstickers eigenlijk?

Op de vraag 'wat zijn domingstickers eigenlijk?' heeft CombiFlex een passend antwoord. De 3d domingstickers van CombiFlex hebben een uniek effect door de twee componenten epoxyhars die over het materiaal wordt gegoten. Mede dankzij deze geharde epoxylaag over de sticker, ontstaat er een bolling waardoor de sticker gelijk een luxe uitstraling krijgt. Daarnaast is doming ook een duurzaam product omdat het product een robuuste beschermlaag krijgt. Mede dankzij deze epoxylaag staan de stickers ook wel bekend als epoxy sticker of clear epoxy resin sticker.

De stickers zijn veelzijdig inzetbaar voor uiteenlopende branches. CombiFlex vervaardigt domingstickers met een gecertificeerde automotive kwaliteit zodat u gewaarborgd bent van een duurzaam product, welke niet zal verkleuren bij blootstelling aan UV licht. 

Toepasbaar in iedere branche met luxe uitstraling

De 3D doming stickers zijn in vrijwel elke branche toepasbaar en kunnen per stuk of in grote oplages geleverd worden. De prachtige bolling in de stickers geeft een luxe uitstraling. Ze zijn geschikt voor alle soorten ondergronden én verkrijgbaar in ieder gewenst formaat. Neem voor meer informatie over een doming sticker gerust contact met ons op. 

Waar worden domingstickers voor gebruikt?

De stickers zie je vooral terug in de reclamewereld, bijvoorbeeld als 3d letter stickers. Door de bolling op de domingsticker krijgt het een chique uitstraling wat het ideaal maakt voor reclame-uitingen. Een domingsticker is verkrijgbaar in ieder gewenst formaat. Ook op verschillende soorten ondergronden en in alle kleuren zodat het kan worden aangepast aan de huisstijl van een bedrijf. Maar waar ziet u doming vooral terug?

Domingstickers

Goedkope dome stickers

Domingstickers zijn leverbaar vanaf 25 stuks en zoals eerder benoemd in alle vormen, maten en ondergronden. Bent u op zoek naar goedkope dome stickers? Vraag dan eenvoudig een offerte aan en u heeft binnen een paar uur een offerte op maat voor gedomeerde stickers.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief