Doming stickers

Bent u op zoek naar een manier om uw producten of merk een onderscheidende uitstraling te geven? Overweeg dan eens de veelzijdige en indrukwekkende 3D doming stickers van CombiFlex.Deze stickers tillen uw producten naar een hoger niveau en zorgen voor een luxueuze uitstraling. De speciale coating - doming - zorgt voor een prachtig 3D-effect en een exclusieve uitstraling. Onze 3D doming stickers zijn verkrijgbaar in ieder gewenst formaat, op alle soorten ondergrond en in alle kleuren. Zo wordt uw product voorzien van een opvallend en uniek uiterlijk.Er zijn eindeloos veel zakelijke toepassingen mogelijk met doming stickers. Neem dus gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken! 


6 resultaten

Wat zijn domingstickers?

Op de vraag "Wat zijn domingstickers eigenlijk?'" heeft CombiFlex een passend antwoord. De 3D stickers van CombiFlex krijgen hun speciale effect door het gieten van epoxyhars over het materiaal.

Door de harde epoxylaag op de sticker ontstaat een bolling. Dit geeft de sticker direct de luxe uitstraling. Domeren is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam, omdat het product voorzien wordt van een robuuste beschermlaag. Hierdoor staan deze stickers ook bekend als epoxy stickers of clear epoxy resin stickers.

Impressie domingstickers van Combiflex

Gedomeerde stickers onderscheiden zich door hun unieke 3D effect. Dit effect komt doordat we een speciale epoxyhars over het materiaal van de sticker gieten. De sterke epoxylaag zorgt voor een opvallende bolling van de sticker, wat bijdraagt aan de luxe uitstraling. Deze epoxylaag functioneert ook als een robuuste beschermlaag, waardoor domingstickers duurzaam zijn en lang meegaan.

Toepasbaar in Iedere Branche met Een Luxe Uitstraling

De stickers zijn veelzijdig inzetbaar voor uiteenlopende branches. CombiFlex maakt deze stickers met gecertificeerde automotive kwaliteit, zodat je altijd verzekerd bent van een duurzaam product.

Het indrukwekkende aan domingstickers is dat ze geschikt zijn voor vrijwel elke branche. CombiFlex vervaardigt deze stickers met een gecertificeerde automotive kwaliteit, waardoor u altijd verzekerd bent van een duurzaam product. Deze stickers blijven mooi, zelfs in de zon. Ze gaan lang mee en zijn van goede kwaliteit.

Waar Worden Domingstickers Voor Gebruikt?

De stickers zie je vooral terug in de reclamewereld, bijvoorbeeld als 3D letter stickers. Door de bolling op de sticker krijgt het een chique uitstraling, perfect voor reclame-uitingen. Een domingsticker is verkrijgbaar in ieder gewenst formaat.

De stickers kunnen op verschillende oppervlakken worden geplakt. Ze zijn verkrijgbaar in alle kleuren. Dit zorgt ervoor dat ze bij de huisstijl van een bedrijf passen. Maar waar ziet u doming vooral terug?

Toepassingen Dome Stickers

Dome stickers zijn buitengewoon geschikt voor reclame doeleinden. Ze worden vaak gebruikt als 3D letter stickers. De stickers zijn verkrijgbaar in elk formaat. Ze kunnen worden aangepast aan de kleuren en stijl van uw bedrijf. De stickers kunnen op verschillende oppervlakken worden geplakt. Bekende toepassingen zijn dan ook:

  • Sleutelhangers: Voeg een vleugje klasse toe aan uw promotieartikelen.
  • Merkemblemen:  Laat uw merk er uitspringen met stijlvolle doming emblemen.
  • Doming Letters: Maak uw boodschap letterlijk tastbaar met 3D doming letters.
  • Custom DomingPersonaliseer uw stickers voor een unieke uitstraling.
  • Naambadges: Geef uw medewerkers een professionele uitstraling met doming naambadges.
  • Emblemen op Computers: Laat uw apparatuur er professioneel uitzien. 
  • Afbeeldingen in 3D: Breng uw afbeeldingen tot leven met 3D doming.

Domingstickers productieproces

Goedkope doming stickers bestellen

Domingstickers zijn al beschikbaar vanaf 25 stuks en kunnen worden aangepast aan uw wensen en budget. Vraag eenvoudig een offerte aan en ontvang binnen enkele uren een offerte op maat voor uw gepersonaliseerde domes stickers!

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe 3D domeerstickers uw producten of merk naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en ontdek de eindeloze mogelijkheden van domingstickers voor uw bedrijf. Bij CombiFlex bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een exclusieve uitstraling voor uw producten.

Gratis Offerte Aanvragen Contact Opnemen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief