HERO BIG - Kwaliteitswaarborg
Wij waarborgen het gebruik van de beste grondstoffen.

Aanlever specificatiesx

Aanlever specificaties

Onze prijzen zijn gebaseerd op aanlevering van volledig opgemaakte digitale bestanden. Indien u niet beschikt over een juist bestand kunnen wij dit voor u realiseren tegen meerprijs. Aangezien de kosten hier per aanvraag kunnen variëren maken wij hiervoor graag vooraf een prijsofferte

Zeefdruk

1 of meer kleuren dient te worden aangeleverd als vector bestand met teksten omgezet naar lettercontouren/krommen. Zorg er voor dat alle kleuren in PMS. Zorgt u er ook voor dat gelijke kleuren gelijke benamingen worden gebruikt.

Full colour

Full colour afbeeldingen dienen bij voorkeur een resolutie van 300dpi te hebben op 100% van het formaat. Voor groot formaat afdrukken in solvent print volstaat meestal 150 dpi of 75 dpi, afhankelijk van de gewenste beschouwingsafstand. Zorg er voor dat het bestand volledig in CMYK staat. Gebruik geen RGB bestanden, deze kunnen verstoringen in de kleuren geven. Onze voorkeurscompressie is TIFF.

Het liefst zien wij dat PMS kleuren als PMS kleuren gehandhaafd blijven, dus niet worden omgezet naar CMYK. Houdt u er rekening mee dat bij full colour drukwerk PMS kleuren worden gesimuleerd in CMYK en dus in veel gevallen zullen afwijken. Lang niet alle PMS kleuren zijn in CMYK haalbaar.

Variabele data printing

Voor het drukken van variabele nummers, barcodes, QR-codes en afbeeldingen hebben wij een excelsheet nodig. Elke rij vormt daarbij een record.

Doming stickers

Wanneer je bestanden gaat aanleveren voor doming stickers dien je met onderstaande rekening te houden.

Full color bestanden in CMYK of PMS Coated kleuren. Als je al een bestand heeft, deze graag aanleveren in hoge resolutie met bestandsformaat .AI, .EPS, .PDF of .JPG. Zet altijd alle teksten om naar lettercontouren. Indien PMS kleuren beschikbaar zijn, graag deze bijvoegen of vermelden voor kleur referentie. Wij kunnen helaas geen kleur controleren als wij de referenties niet meegezonden krijgen, dit kan dan ook geen reden tot afkeur zijn.

Emblemen

Voor emblemen kunnen volstaan bestanden als AI>, EPS., PDF. vector files. Indien u chroomlogo’s of abs emblemen wenst hebben wij uitgebreidere tekeningen nodig zoals CAD files, waarbij de vormen en contouren zichtbaar

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over het aanleveren van andere producten of maatwerk? Twijfel niet en neem gerust contact met een van onze specialisten. Wij staan voor u klaar!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief