Aluminium sticker

Hoogwaardig gedrukte aluminium stickers met full colour digitaal print of zeefdruk. Maatvaste stickers zonder krimp of uitzetting, gesneden op maat of in ieder gewenste vorm gesneden. Leverbaar op rol of vel.

Prijs
€ 0,00
excl
€ 0,00
incl
Prijs op aanvraag
Weerbestendig
Flexibel

Heb je al eens gedacht aan aluminium stickers? Dit type sticker is stevig en duurzaam, en daardoor geschikt voor diverse toepassingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder!

Wat zijn aluminium stickers?

Een aluminium sticker is, zoals de naam al doet vermoeden, een sticker die gemaakt is van aluminium. Dit materiaal is stevig en duurzaam, waardoor de stickers tegen een stootje kunnen. Onze aluminium stickers worden geprint met full colour digitaal print of zeefdruk. Verder zijn ze verkrijgbaar in diverse formaten en vormen, en kunnen ze bedrukt worden met elke gewenste afbeelding of tekst. Door hun stevigheid zijn aluminium stickers geschikt voor gebruik binnen én buiten. Denk bijvoorbeeld aan het beplakken van machines, voertuigen of bewegwijzering.

De voordelen van aluminium stickers

Er zijn diverse voordelen verbonden aan het gebruik van aluminium stickers. We zetten ze voor je op een rij:

  • Stevigheid: aluminium stickers zijn erg stevig en kunnen goed tegen een stootje. Hierdoor zijn ze geschikt voor gebruik binnen én buiten.
  • Duurzaamheid: aluminium is een duurzaam materiaal, en dat geldt ook voor aluminium stickers. Hierdoor gaan ze lang mee en hoef je ze niet vaak te vervangen.
  • Waterbestendigheid: doordat aluminium niet aangetast wordt door water, zijn aluminium stickers waterbestendig. Ideaal dus voor gebruik buiten.
  • Hittebestendigheid: aluminium stickers zijn bestand tegen hoge temperaturen. Hierdoor zijn ze geschikt voor gebruik in omgevingen waar het warm kan worden, zoals bijvoorbeeld in een fabriekshal.
  • Maatvast: de stickers zullen niet krimpen of uitsnijden.
  • Strakke uitstraling: aluminium stickers hebben een luxe uitstraling. Hierdoor geven ze een professionele uitstraling aan bijvoorbeeld je bedrijfswagens of bewegwijzering.

Aluminium stickers bestellen bij Combiflex

Ben je op zoek naar aluminium stickers met je eigen logo of ontwerp? Dan ben je bij Combiflex aan het juiste adres. Hier kun je aluminium stickers bestellen in elk gewenst formaat en aantal. Bovendien denken onze medewerkers graag met je mee over de mogelijkheden en het ontwerp van de stickers. Je kunt bij ons een gratis offerte op maat aanvragen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Neem contact op voor vragen

Wil je meer weten over de mogelijkheden van aluminium stickers of ben je benieuwd naar de prijzen en levertijden? Neem dan gerust contact op met Combiflex. De medewerkers helpen je graag verder en beantwoorden al je vragen. Kies voor duurzame en stevige stickers en bestel vandaag nog jouw aluminium stickers bij Combiflex!

Wij ontwerpen

Onze vormgevers staan graag voor u klaar! Wij zetten ideeën om naar een duidelijk beeld. Uw huisstijl!

Wij produceren

Onze medewerkers hebben allemaal een eigen expertise, dit maakt ons zo veelzijdig én flexibel!

Snelle levertijden

Al onze leveringen worden uitgevoerd door diversen gerenommeerde koeriersdiensten.

Hoogwaardige grondstoffen

Wij werken met gepatenteerde technieken en maken gebruik van hoogwaardige grondstoffen waarmee wij unieke emblemen voor je realiseren.

100% Tevredenheidsgarantie

Wij willen dat u 100% tevreden bent. Indien u niet tevreden bent over de kwaliteit van uw aankoop, laat het ons weten en we gaan voor u aan de slag.

100% Kwaliteitsgarantie

Wij waarborgen het gebruik van de beste grondstoffen en garanderen jouw product te leveren met de hoogst haalbare resolutie en kwaliteit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief