Aluminium stickers

Hoogwaardig gedrukte aluminium stickers met full colour digitaal print of zeefdruk. Maatvaste stickers zonder krimp of uitzetting, gesneden op maat of in ieder gewenste vorm gesneden. Leverbaar op rol of vel.

Prijs
€ 0,00
excl
€ 0,00
incl
Prijs op aanvraag
Weerbestendig
Flexibel

Onze aluminium stickers worden geprint met full colour digitaal print of zeefdruk. Onze stickers zijn bestend tegen warme tempraturen, vochtige ruimtes en UV straling. Het zijn maatvaste stickers die niet zullen krimpen of uitsnijden. Het is mogelijk om onze stickers in ieder gewenste vorm te bestellen, leverbaar op rol of vel.

Stickers voorzien van uw logo

Onze stickers kunnen volledig aangepast worden naar uw logo of ontwerp. De aluminium stickers hebben een metaal uiterlijk en zijn breed inzetbaar. Deze stickers zijn bijvoorbeeld te gebruiken als logosticker of designsticker. Deze kunnen gebruikt worden voor op machines, printers, laptops en monitoren. 

 

Wij ontwerpen

Onze vormgevers staan graag voor u klaar! Wij zetten ideeën om naar een duidelijk beeld. Uw huisstijl!

Wij produceren

Onze medewerkers hebben allemaal een eigen expertise, dit maakt ons zo veelzijdig én flexibel!

Snelle levertijden

Al onze leveringen worden uitgevoerd door diversen gerenommeerde koeriersdiensten.

Hoogwaardige grondstoffen

Wij werken met gepatenteerde technieken en maken gebruik van hoogwaardige grondstoffen waarmee wij unieke emblemen voor je realiseren.

100% Tevredenheidsgarantie

Wij willen dat u 100% tevreden bent. Indien u niet tevreden bent over de kwaliteit van uw aankoop, laat het ons weten en we gaan voor u aan de slag.

100% Kwaliteitsgarantie

Wij waarborgen het gebruik van de beste grondstoffen en garanderen jouw product te leveren met de hoogst haalbare resolutie en kwaliteit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief