Aluminium typeplaten

Deze naam- en typeplaten worden gezeefdrukt of digitaal gedrukt d.m.v. indruk techniek.Hierbij wordt de inkt in de poriën van het aluminium gedrukt en daarna afgedicht om een bedrukking te krijgen die kras- en zuurbestendig is. De bedrukking zal in alle omstandigheden niet verwijderbaar zijn en een levenslange bedrukking garanderen.

Meer informatie over de mogelijkheden of een offerte op maat? Neem dan contact met ons op.

Prijs
€ 0,00
excl
€ 0,00
incl
Prijs op aanvraag
Weerbestendig
Leverbaar in vrijwel alle vormen

Onze aluminium typeplaten worden vervaardigd door middel van zeefdruk of digitale druktechnieken met indruktechniek. Hierbij wordt de inkt in de poriën van het aluminium gedrukt en vervolgens afgedicht om een kras- en zuurvaste bedrukking te garanderen. Dit resulteert in een bedrukking die onder alle omstandigheden blijvend en duurzaam is.

Gezeefdrukte of digitaal gedrukte naam- en typeplaten

Onze naam- en typeplaten kunnen in één kleur of full colour bedrukt worden, en we hebben verschillende diktes beschikbaar.Bovendien zijn er verschillende opties mogelijk, zoals het toevoegen van een 3M kleeflaag, het afronden van hoeken of het frezen van de platen in de gewenste vorm, en het aanbrengen van ponsgaten.

Voordelen van aluminium typeplaten

Aluminium naam- en typeplaten bieden veel voordelen. Hieronder hebben wij de belangrijkste genoteerd:

  1. Duurzaamheid. Onze aluminium typeplaten zijn zeer duurzaam en bestand tegen extreme weeromstandigheden. Ze zijn bestand tegen roest, corrosie, en UV-straling. Dit betekent dat ze jarenlang meegaan zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vervanging.
  2. Lichtgewicht. Aluminium is een lichtgewicht materiaal, wat betekent dat aluminium typeplaten makkelijk te monteren zijn. Je kunt ze gemakkelijk aan muren, deuren, of hekken bevestigen zonder extra ondersteuning. Dit maakt aluminium typeplaten ook een populaire keuze voor tijdelijke borden, bijvoorbeeld voor evenementen.
  3. Veelzijdigheid. Aluminium typeplaten zijn samen te stellen in verschillende afmetingen en kleuren. Dit betekent dat je een naambord kunt kiezen die past bij de uitstraling van je bedrijf. Bovendien kun je ook kiezen voor een aangepaste afbeelding of logo.
  4. Gemakkelijk te onderhouden. Aluminium typeplaten zijn gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Je hoeft je geen zorgen te maken over speciale schoonmaakmiddelen. Dit maakt aluminium typeplaten gemakkelijk in onderhoud.

Diverse mogelijkheden voor bewerking voor naam- en typeplaten

We verzorgen het aanbrengen van uw gegevens zoals QR codes volgens uw wensen door middel van lasergravuretechniek of digitale druk. Als u wilt dat we een voornummering aanbrengen en u de laatste nummers zelf met een slagstempel toevoegt, is dat geen probleem.

Ruim aanbod van machineplaten

Onze machineplaten worden geproduceerd in een breed scala aan materialen, waaronder aluminium, roestvrij staal en kunststof. Wij helpen u graag om de juiste toepassing voor uw behoeften te produceren. Neem voor meer informatie contact met ons op.
Start samenstellen Offerte aanvragen

Specificaties

Vormen Contour cut, Ovaal, Rond
Beschermlaag Ja
Wij ontwerpen

Onze vormgevers staan graag voor u klaar! Wij zetten ideeën om naar een duidelijk beeld. Uw huisstijl!

Wij produceren

Onze medewerkers hebben allemaal een eigen expertise, dit maakt ons zo veelzijdig én flexibel!

Snelle levertijden

Al onze leveringen worden uitgevoerd door diversen gerenommeerde koeriersdiensten.

Hoogwaardige grondstoffen

Wij werken met gepatenteerde technieken en maken gebruik van hoogwaardige grondstoffen waarmee wij unieke emblemen voor je realiseren.

100% Tevredenheidsgarantie

Wij willen dat u 100% tevreden bent. Indien u niet tevreden bent over de kwaliteit van uw aankoop, laat het ons weten en we gaan voor u aan de slag.

100% Kwaliteitsgarantie

Wij waarborgen het gebruik van de beste grondstoffen en garanderen jouw product te leveren met de hoogst haalbare resolutie en kwaliteit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief