Bedieningspanelen

Door middel van doming kunnen we een robuust paneel vervaardigen waarbij het venster transparant kan blijven en uitsparingen zijn voor knoppen.

Prijs
€ 0,00
excl
€ 0,00
incl
Prijs op aanvraag
Weerbestendig
Robuust
Leverbaar in vrijwel alle vormen

Doming frontpanelen

Doming frontpanelen is een bedrukt panel voorzien van slijtvaste doming. Dit maakt je paneel bestendig tegen reinigingsmiddelen en zuren en alle weersinvloeden. Alle kleuren zijn toepasbaar en heeft een hoogglans uitstraling.

Er zitten verschillende soorten bedieningspanelen in ons assortiment. De panelen zijn leverbaar in vrijwel elke vorm of maat, harde of flexibelle materialen en weerbestendig. Wij produceren doming, lexaan en aluminium front- en bedieningspanelen.

Lexaan panelen

Lexaan is tot 1,5 mm verkrijgbaar en onder andere toepasbaar bij soft touch knoppen. De bedrukking komt op de achterzijde waardoor de bedrukking onverslijtbaar wordt. 

Aluminium front en bedieningspanelen

Deze panelen worden voor zoals brandpanelen of machinepanelen gebruikt. Deze panelen zijn voorzien van gaten, CNC freesbewerking en/of bedrukking kras en zuurvast d.m.v. indruktechniek. Tevens voorzien van kleeflaag op de door u gewenste plaatsen. 

Het is voor ons geen enkel probleem om uw bedieningspaneel op maat de drukken. Zolang de ondergrond vlak is kunnen wij uw paneel voorzien van uw gewenste bedrukking. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen:

  • Kunststof
  • Aluminium
  • RVS
  • Doming

Neem voor vragen of advies op maat, gerust contact met ons op. 

Specificaties

Vormen Contour cut, Ovaal, Rond
Beschermlaag Ja
Wij ontwerpen

Onze vormgevers staan graag voor u klaar! Wij zetten ideeën om naar een duidelijk beeld. Uw huisstijl!

Wij produceren

Onze medewerkers hebben allemaal een eigen expertise, dit maakt ons zo veelzijdig én flexibel!

Snelle levertijden

Al onze leveringen worden uitgevoerd door diversen gerenommeerde koeriersdiensten.

Hoogwaardige grondstoffen

Wij werken met gepatenteerde technieken en maken gebruik van hoogwaardige grondstoffen waarmee wij unieke emblemen voor je realiseren.

100% Tevredenheidsgarantie

Wij willen dat u 100% tevreden bent. Indien u niet tevreden bent over de kwaliteit van uw aankoop, laat het ons weten en we gaan voor u aan de slag.

100% Kwaliteitsgarantie

Wij waarborgen het gebruik van de beste grondstoffen en garanderen jouw product te leveren met de hoogst haalbare resolutie en kwaliteit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief