Chroomlogo’s

De emblemen voor een unieke uitstraling van uw product.

Prijs
€ 0,00
excl
€ 0,00
incl
Prijs op aanvraag
Eigen ontwerp
Outdoor bestendig
Hoogwaardige uitstraling

Het voordeel van onze chroomlogo's op maat is dat het evenaard aan ABS spuitgiet emblemen maar buigzaam voor licht gebogen oppervlaktes

3D Chroom logo op maat

3D chroomlogo's, ook wel 3D chroomembleem, worden gebruikt om een opvallend en visueel aantrekkelijk element toe te voegen aan verschillende objecten, zoals auto's, elektronica, bedrijfslogo's en andere merchandise.

Het gebruik van 3D chroomlogo's biedt verschillende voordelen. Allereerst zorgen ze voor een luxe en hoogwaardige uitstraling. Het glanzende chroomoppervlak trekt de aandacht en kan een gevoel van kwaliteit en exclusiviteit overbrengen. Dit kan vooral handig zijn voor merken die hun producten of diensten willen onderscheiden van de concurrentie.

Daarnaast bieden 3D chroomlogo's een diepte-effect dat een extra dimensie toevoegt aan het ontwerp. Hierdoor zien de logo's er realistisch en tastbaar uit, zelfs wanneer ze op een vlakke ondergrond worden geplaatst. Dit maakt ze zeer geschikt voor gebruik op verschillende materialen, zoals kunststof, metaal, glas en textiel.

Bovendien zijn 3D chroomlogo's duurzaam en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Het chroomoppervlak is doorgaans krasbestendig en kan goed omgaan met blootstelling aan zonlicht, regen en andere omgevingsfactoren. Dit zorgt ervoor dat de logo's lang meegaan en hun glans behouden.

Gecertificeerd

  • Automotive gecertificeerd
  • Marine gecertificeerd

Toepassingen

Ook zijn er meer toepassingen en kleuren mogelijk door een gepatenteerde techniek. Chroom is te verkrijgen in letters of emblemen, met dieptes, kleuren, structuren en radiussen te werken. De logo's zijn geschikt voor indoor of outdoor gebruik en kunnen eventueel voorzien van 3M kleeflaag.

Dit product vereist een mal, in verband met deze kosten zijn deze emblemen vanaf 100 stuks verkrijgbaar.

Specificaties

Gebruik Indoor, Outdoor
Minimale bestelhoeveelheid 100 stuks
Materiaal Kunststof
Dikte 1,2 mm tot 2 mm
Afmetingen 20 mm tot 600 mm
Afwerking Alle chroom- en goudtinten, Alle PMS en RAL kleuren
Wij ontwerpen

Onze vormgevers staan graag voor u klaar! Wij zetten ideeën om naar een duidelijk beeld. Uw huisstijl!

Wij produceren

Onze medewerkers hebben allemaal een eigen expertise, dit maakt ons zo veelzijdig én flexibel!

Snelle levertijden

Al onze leveringen worden uitgevoerd door diversen gerenommeerde koeriersdiensten.

Hoogwaardige grondstoffen

Wij werken met gepatenteerde technieken en maken gebruik van hoogwaardige grondstoffen waarmee wij unieke emblemen voor je realiseren.

100% Tevredenheidsgarantie

Wij willen dat u 100% tevreden bent. Indien u niet tevreden bent over de kwaliteit van uw aankoop, laat het ons weten en we gaan voor u aan de slag.

100% Kwaliteitsgarantie

Wij waarborgen het gebruik van de beste grondstoffen en garanderen jouw product te leveren met de hoogst haalbare resolutie en kwaliteit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief