Contourstickers

Eenvoudig uitgesneden contourstickers die eventueel voorzien kunnen worden van een applicatiefolie om het gemakkelijk aan te brengen op uw product.

Prijs
€ 0,00
excl
€ 0,00
incl
Prijs op aanvraag
Weerbestendig
Leverbaar in vrijwel alle vormen

Is en rechthoekige sticker te standaard? Wat dacht u van een unieke vorm? De contourstickers van Combiflex passen bij uw design. De stickers worden eenvoudig uitgesneden en eventueel voorzien van een applicatiefolie om het gemakkelijk aan te brengen op uw product. We kunnen deze stickers geheel uitsnijden of zogenaamde kisscut waarbij er een aantal op een papieren schutvel zitten, zodat ze gemakkelijk eraf te halen zijn en op uw product kunt aanbrengen. 

Contourstickers in ieder gewenst ontwerp

Wij produceren onze contourstickers zelf, het grote voordeel hieraan is dat we ons volledig kunnen aanpassen naar uw wensen. Contourstickers zijn een ideale manier om uw design nog meer tot zijn recht te laten komen. Speel met de vorm waardoor uw logo extra opvalt. Wij drukken contour stickers op verschillende materialen: 

  • Monomeer vinylstickers in vorm
  • Polymeer vinylstickers in vorm
  • Polyester stickers in vorm

Op zoek naar uitgesneden stickers? Kijk dan bij snijteksten.

Specificaties

Vormen Contour cut
Wij ontwerpen

Onze vormgevers staan graag voor u klaar! Wij zetten ideeën om naar een duidelijk beeld. Uw huisstijl!

Wij produceren

Onze medewerkers hebben allemaal een eigen expertise, dit maakt ons zo veelzijdig én flexibel!

Snelle levertijden

Al onze leveringen worden uitgevoerd door diversen gerenommeerde koeriersdiensten.

Hoogwaardige grondstoffen

Wij werken met gepatenteerde technieken en maken gebruik van hoogwaardige grondstoffen waarmee wij unieke emblemen voor je realiseren.

100% Tevredenheidsgarantie

Wij willen dat u 100% tevreden bent. Indien u niet tevreden bent over de kwaliteit van uw aankoop, laat het ons weten en we gaan voor u aan de slag.

100% Kwaliteitsgarantie

Wij waarborgen het gebruik van de beste grondstoffen en garanderen jouw product te leveren met de hoogst haalbare resolutie en kwaliteit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief