Contourstickers

Eenvoudig uitgesneden contourstickers die eventueel voorzien kunnen worden van een applicatiefolie om het gemakkelijk aan te brengen op uw product.

Prijs
€ 0,00
excl
€ 0,00
incl
Prijs op aanvraag
Weerbestendig
Leverbaar in vrijwel alle vormen

Op zoek naar contourstickers in een unieke vorm voor uw design? Bij Combiflex produceren we contourstickers die perfect bij uw ontwerp passen. Met onze contourstickers kunt u eenvoudig uw logo of afbeelding laten uitsnijden en voorzien van een handige applicatiefolie. Ontdek de vele mogelijkheden en laat uw design extra opvallen met onze op maat gemaakte contourstickers.
Start met samenstellen


Contourstickers op Maat 

Wij produceren onze contourstickers volledig in eigen beheer, wat betekent dat we ons volledig kunnen aanpassen aan uw wensen. Of u nu een kleine oplage nodig heeft of grote hoeveelheden, wij zorgen ervoor dat uw contourstickers perfect worden geproduceerd. Ons ervaren team staat klaar om uw ontwerp te realiseren en te zorgen voor een professioneel resultaat. Op zoek naar uitgesneden stickers? Kijk dan bij snijteksten.

Breng uw Design tot Leven

Contourstickers zijn een ideale manier om uw design tot leven te brengen. Met een op maat gemaakte vormgeving kunt u uw logo, merknaam of afbeelding extra laten opvallen. Door te spelen met de vorm van de sticker kunt u de aandacht trekken en uw boodschap krachtiger overbrengen. Of het nu gaat om een ronde sticker, een unieke contour of een vorm die perfect bij uw product past, wij maken het mogelijk. Laat uw design spreken met onze contourstickers.

Diverse Materialen voor uw Contourstickers

Bij Combiflex bieden we contourstickers aan op verschillende materialen, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw toepassing. Onze contourstickers zijn beschikbaar in de volgende materialen:

  • Monomeer vinylstickers in vorm: Deze stickers zijn geschikt voor kortstondig gebruik en kunnen op diverse gladde oppervlakken worden aangebracht. Ze zijn ideaal voor promotieacties en evenementen waarbij een tijdelijke sticker nodig is.
  • Polymeer vinylstickers in vorm: Deze stickers zijn duurzamer dan monomeer stickers en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Ze zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en zijn geschikt voor langdurig gebruik
  • Polyester stickers in vorm: Deze stickers zijn van hoge kwaliteit en hebben een luxe uitstraling. Ze zijn geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en kunnen tegen een stootje. Polyester stickers zijn ideaal voor productetiketten, verpakkingen en branding.

 

Snijteksten

Bent u op zoek naar stickers die volledig uitgesneden zijn? Bij Combiflex bieden we ook snijteksten aan. Met snijteksten kunt u letters, cijfers of andere vormen uit laten snijden in verschillende kleuren en formaten. Snijteksten zijn ideaal voor bijvoorbeeld reclameborden, voertuigbelettering of raamdecoratie. Ontdek de mogelijkheden van snijteksten en laat uw boodschap opvallen.

Bestel uw Contourstickers bij Combiflex

Bent u klaar om uw design naar een hoger niveau te tillen met contourstickers? Bestel dan uw contourstickers bij Combiflex. Wij zorgen ervoor dat uw stickers met zorg worden geproduceerd en snel bij u worden afgeleverd. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw unieke contourstickers.
Start samenstellen Vraag een offerte aan

Specificaties

Vormen Contour cut
Wij ontwerpen

Onze vormgevers staan graag voor u klaar! Wij zetten ideeën om naar een duidelijk beeld. Uw huisstijl!

Wij produceren

Onze medewerkers hebben allemaal een eigen expertise, dit maakt ons zo veelzijdig én flexibel!

Snelle levertijden

Al onze leveringen worden uitgevoerd door diversen gerenommeerde koeriersdiensten.

Hoogwaardige grondstoffen

Wij werken met gepatenteerde technieken en maken gebruik van hoogwaardige grondstoffen waarmee wij unieke emblemen voor je realiseren.

100% Tevredenheidsgarantie

Wij willen dat u 100% tevreden bent. Indien u niet tevreden bent over de kwaliteit van uw aankoop, laat het ons weten en we gaan voor u aan de slag.

100% Kwaliteitsgarantie

Wij waarborgen het gebruik van de beste grondstoffen en garanderen jouw product te leveren met de hoogst haalbare resolutie en kwaliteit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief