Custom doming

Wij kunnen nagenoeg alle materialen, vormen en maten voorzien van doming. Deelteksten of andere producten rechtstreeks voorzien van doming tot wel 2 meter. Minimale letterdikte is 4 mm.

Prijs
€ 0,00
excl
€ 0,00
incl
Prijs op aanvraag
Speciaal 3d effect
Extra luxe uitstraling
Binnen en buiten te gebruiken

Wij kunnen nagenoeg alle materialen, vormen en maten voorzien van doming. Doming geeft een fraai effect en een exclusieve uitstraling. Doming kan gebruikt worden op allerlei soorten ondergronden en is verkrijgbaar in ieder gewenst formaat. De prachtige bolling geeft een luxe uitstraling aan uw product of ander oppervlakte. Deelteksten of andere producten rechtstreeks voorzien van doming tot wel 2 mm. De minimale letterdikte is 4 mm.

Wat is custom doming?

Bij custom doming voorzien wij uw aangeleverde materialen van een speciale epoxylaag. Met onze speciale doming machines gieten wij een een aantal millimeter epoxy over het materiaal. Hierdoor ontstaan een bijzonder 3d effect.

Door de epoxylaag wordt het materiaal niet alleen beschermd, maar ook vergroot. Tevens zorgt het ervoor dat het product krasvast en kleurecht blijft. 

Bent u benieuwd naar wat wij allemaal kunnen domeren? Vraag naar de mogelijkheden of de voorwaarden door contact met ons op te nemen.

 

Wij ontwerpen

Onze vormgevers staan graag voor u klaar! Wij zetten ideeën om naar een duidelijk beeld. Uw huisstijl!

Wij produceren

Onze medewerkers hebben allemaal een eigen expertise, dit maakt ons zo veelzijdig én flexibel!

Snelle levertijden

Al onze leveringen worden uitgevoerd door diversen gerenommeerde koeriersdiensten.

Hoogwaardige grondstoffen

Wij werken met gepatenteerde technieken en maken gebruik van hoogwaardige grondstoffen waarmee wij unieke emblemen voor je realiseren.

100% Tevredenheidsgarantie

Wij willen dat u 100% tevreden bent. Indien u niet tevreden bent over de kwaliteit van uw aankoop, laat het ons weten en we gaan voor u aan de slag.

100% Kwaliteitsgarantie

Wij waarborgen het gebruik van de beste grondstoffen en garanderen jouw product te leveren met de hoogst haalbare resolutie en kwaliteit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief