Custom stickers maken

Combiflex BV is de expert op het gebied van de productie van exclusieve stickers. Al onze stickers worden gedrukt met de beste printtechnieken. Het is mogelijk om deze stickers custom te laten maken. Zo kunt u stickers bestellen in ieder gewenst formaat, ontwerp en kleur. Zo krijgt u precies waar u naar op zoek bent. De stickers zijn zowel te bestellen op rol als op vellen en kunnen enkel- of dubbelzijdig bedrukt worden.

  

Ontdek alle sticker mogelijkheden

Eigenschappen van onze custom stickers

Onze custom stickers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn waterdicht en UV-bestendig, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik binnen en buiten. Dit maakt ze ideaal voor toepassingen zoals reclame-uitingen, evenementen, winkelinrichting, productdisplay's en nog veel meer. Bij het laten maken van uw stickers kunt u bovendien kiezen tussen verschillende kleeflagen:

  • statisch hechtende stickers
  • non permanent klevende stickers
  • hightack stickers
  • supertack stickers voor een muurvaste belijming op moeilijk hechtende ondergronden

Krijg hulp van onze sticker experts

Ons team  staat altijd klaar om u te adviseren over de beste oplossing voor uw specifieke toepassing. Of het nu gaat om advies over ontwerp, het aanbieden van voorbeelden of het ondersteunen bij de implementatie, wij staan altijd klaar om u te helpen. Twijfel dus niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via de telefoon of mail.

Neem contact op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief