Custom stickers maken

Welkom bij Combiflex, uw toonaangevende bron voor het laten maken van custom stickers van de hoogste kwaliteit! Bent u op zoek naar een unieke manier om uw merk, producten of evenementen te promoten? Zoek niet verder! Onze op maat gemaakte stickers zijn de ideale keuze om indruk te maken en uw boodschap over te brengen naar uw doelgroep. In dit artikel laten we u kennismaken met de vele voordelen van het laten maken van custom stickers bij Combiflex en hoe dit uw online en offline aanwezigheid kan vergroten.
Bekijk alle sticker mogelijkheden

Waarom Kiezen voor Custom Stickers?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u zou kiezen voor custom stickers. Hieronder hebben wij de
belangrijkste voor u opgesomd:

1. Unieke Identiteit en Branding

Het laten maken van custom stickers biedt u de mogelijkheid om een unieke identiteit voor uw merk te creëren. U kunt uw logo, kleurenschema en slogan naadloos integreren in het ontwerp van de sticker, waardoor uw merk direct herkenbaar wordt voor uw doelgroep. Door stickers met uw merk te verspreiden, creëert u een krachtig brandingmiddel dat uw naamsbekendheid vergroot en potentiële klanten aanmoedigt om met u in zee te gaan.


2. Effectieve Marketingtool

Custom stickers zijn een uiterst effectieve marketingtool die uw promotiestrategie naar een hoger niveau kan tillen. U kunt ze gebruiken op verpakkingen, brochures, producten, geschenken en nog veel meer. Hierdoor kunnen klanten uw merk op verschillende plaatsen en momenten tegenkomen, wat de herinnering aan uw bedrijf versterkt en uw conversiepercentages verbetert.


3. Vergroot Uw Online Aanwezigheid

Naast het gebruik van custom stickers offline, kunnen ze ook online worden ingezet om uw aanwezigheid op sociale media en uw website te vergroten. Maak gebruik van opvallende stickers in uw digitale content, zodat uw volgers deze kunnen delen en verspreiden. Dit zal de betrokkenheid bij uw merk vergroten en uw online zichtbaarheid verhogen.
Close-up doming sticker Petrus


Het Combiflex Verschil

Bij Combiflex begrijpen we dat kwaliteit en precisie van groot belang zijn als het gaat om custom stickers laten maken. Daarom bieden we u een ongeëvenaarde ervaring en een breed scala aan opties om aan al uw stickerbehoeften te voldoen.


Ongeëvenaarde Kwaliteit

Onze custom stickers worden geproduceerd met behulp van geavanceerde druktechnieken en hoogwaardige materialen. Hierdoor zijn ze duurzaam, kleurvast en bestand tegen slijtage, zodat uw boodschap lang meegaat en de impact behoudt.


Ruime Keuze aan Materialen en Afwerkingen

Bij Combiflex geloven we in maatwerk. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment materialen en afwerkingsopties, waaronder glanzend, mat, transparant, holografisch en meer. U kunt zelfs kiezen voor speciale uitsparingen of reliëf om uw stickers een extra dimensie te geven.


Milieuvriendelijke Opties

Wij zijn toegewijd aan duurzaamheid en bieden milieuvriendelijke opties voor onze custom stickers. Kies voor biologisch afbreekbare materialen en eco-vriendelijke inkten om uw merkboodschap over te brengen en tegelijkertijd een positieve impact op het milieu te hebben.


Snelle Levertijden

Bij Combiflex begrijpen we dat tijd van essentieel belang is voor uw bedrijf. Daarom bieden we snelle levertijden zonder concessies te doen aan de kwaliteit. U kunt rekenen op een tijdige levering van uw custom stickers, zodat u meteen aan de slag kunt met uw marketingcampagnes.
Printtechniek doming stickers


Hoe Kan U Bestellen?

Bij Combiflex is het bestellen van uw custom stickers eenvoudig en moeiteloos. Volg gewoon deze stappen:

  1. U kunt online een gratis offerte bij ons aanvragen. Veel producten hebben ook hun eigen online configurator. In enkele eenvoudige stappen kunt u op deze manier uw gewenste product gemakkelijk samenstellen. Navigeer hiervoor naar de productpagina's.
  2. Nadat u akkoord bent gegaan met de op maat gemaakte offerte, gaan onze ontwerpers aan de slag om een prachtig ontwerp te creëren dat aan al uw verwachtingen voldoet.
  3. Zodra het ontwerp is goedgekeurd, beginnen we met de productie van uw custom stickers. Na voltooiing worden ze snel naar uw adres verzonden.
Een gratis offerte aanvragen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief