Carwrapping

Carwrapping behoort tot een van de vaardigheden binnen Combiflex uit Eindhoven. Onze uitmuntend getrainde professionals zullen uw auto of product omtoveren tot een waanzinnig opvallend design. Wij hanteren speciale duurzame Avery carwrap folies om de kleuren en kwaliteit te kunnen garanderen. Geef uw auto een unieke look! 

Wrapping mogelijkheden

  • Personenauto's
  • Bedrijfswagens
  • Boten
  • Producten

Wij printen alles exact naar uw wensen. Bij ons zijn allerlij vormen, kleuren en maten mogelijk.

Is uw auto toe aan iets nieuws? Of wit u al uw bedrijfswagens voorzien van dezelfde look? Vraag een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Car wrappen in Helmond? Kom bij Combiflex in Eindhoven

Een opkomende trend in Helmond, Eindhoven en omstreken is carwrapping zeker. Het is de techniek waarbij een speciale folie wordt aangebracht op de carrosserie van een auto. Dit kan worden gedaan voor verschillende redenen, zoals bescherming van de lak, decoratieve doeleinden of het geven van een nieuwe look aan een oudere auto zonder dat deze opnieuw hoeft te worden gespoten.

Combiflex is een van deze specialisten en heeft jarenlange ervaring en expertise opgebouwd op het gebied van carwrapping. Of het nu gaat om het wrappen van een enkele auto of een heel wagenpark, Combiflex biedt hoogwaardige folies en professionele diensten aan om aan de wensen van hun klanten te voldoen. Het wrappen van auto's is niet alleen een geweldige manier om een unieke look te creëren, maar kan ook helpen bij het beschermen van de lak en de waarde van een voertuig behouden.

Vergeet niet dat carwrapping een vak opzich is. Het is zeker niet gemakkelijk en daarom is het het dubbel en dwars waard om het door een specialist te laten doen. Zo heb je optimaal resultaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief