Displays vervaardigd uit kunststof

Met onze uitgebreide machinepark kunnen wij jouw gewenste display van A tot Z ontwerpen en vervaardigen tot jouw eye catcher.

Prijs
€ 0,00
excl
€ 0,00
incl
Prijs op aanvraag
Eigen ontwerp
Kleine en grote oplages

Wij vervaardigen kunststof displays op maat, in kleine en grote oplages. Met ons uitgebreide machinepark kunnen wij uw gewenste display van A tot Z ontwerpen en vervaardigen tot uw eye catcher binnen het bedrijf. 

Eigen productie

Bij CombiFlex produceren we alles zelf in onze productiehal. Hierdoor weten we zeker dat wij de kwaliteit leveren die u van ons mag verwacht. Voor een kijkje achter de schermen, kijk dan eens de onderstaande video.

Het productieproces

  • Ontwerp
  • Productie frezen / lasersnijden
  • Bedrukken
  • Thermisch vormen en verlijmen

Displays zijn voor verschillende doeleinden in te zetten. Zo zijn ze ideaal om nieuwe producten in de spotlights te zetten, om producten uit te leggen of om de naamsbekendheid van je product of merk te vergroten en de verkoop van de producten te stimuleren. 

Balie displays bedrukken: Bij Combiflex!

De displays van Combiflex lenen zich perfect voor retail en evenementen. Waarom? Vanaf de grond af worden ze zelf gemaakt. Dat betekent een eigen formaat, een eigen ontwerp en dus een volledig custom display voor op de balie. Dat geeft de ultieme winkel- en/of merkervaring aan de klant.

Wij ontwerpen

Onze vormgevers staan graag voor u klaar! Wij zetten ideeën om naar een duidelijk beeld. Uw huisstijl!

Wij produceren

Onze medewerkers hebben allemaal een eigen expertise, dit maakt ons zo veelzijdig én flexibel!

Snelle levertijden

Al onze leveringen worden uitgevoerd door diversen gerenommeerde koeriersdiensten.

Hoogwaardige grondstoffen

Wij werken met gepatenteerde technieken en maken gebruik van hoogwaardige grondstoffen waarmee wij unieke emblemen voor je realiseren.

100% Tevredenheidsgarantie

Wij willen dat u 100% tevreden bent. Indien u niet tevreden bent over de kwaliteit van uw aankoop, laat het ons weten en we gaan voor u aan de slag.

100% Kwaliteitsgarantie

Wij waarborgen het gebruik van de beste grondstoffen en garanderen jouw product te leveren met de hoogst haalbare resolutie en kwaliteit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief