Domed logo stickers

Jouw bedrijf in de schijnwerpers zetten? Dat kan door verschillende manieren van reclame maken. Een bekende goedkope optie van het verspreiden van je bedrijfslogo is middels stickers. Nou zijn de standaard stickers niet meer van deze tijd en krijgen ze niet gauw de aandacht meer. Kies daarom voor domed logo stickers en val op tussen alle andere bedrijven doordat jouw stickers een gaaf effect hebben.
Domed stickers shoppen

Wat zijn Domed Logo Stickers?

Domed Logo Stickers zijn normale stickers die zijn voorzien van een bovenlaagje. Deze bovenlaag creëert een gaaf en uniek effect, namelijk een 3D-effect. Hoe kan dit? Op de normale sticker wordt een bovenlaag, een coating aangebracht. Bij de randen van de stickers loopt de coating langzaam af en dit geeft de sticker het unicum: Het 3D-effect. 

doming stickers van combiflex

Waarom logo stickers met doming?

In een wereld waar attentie meer waard is dan wat dan ook is het belangrijk om op te vallen. Een normale sticker van elk bedrijf zie je overal en trekt niet meer de aandacht. Een doming sticker doet dat nog wel. Deze ziet men lang niet zo veel en is daarom perfect om op te vallen. 

Daarbij beschermt de coating van de doming stickers goed. Daardoor blijven stickers langer mooi. 

Als laatste geeft een domingsticker een gevoel van exclusiviteit. Het geeft het gevoel van premium kwaliteit. En heel eerlijk, wie wil dit kenmerk nou niet aan zijn bedrijfslogo hangen?

Waar kun je doming stickers aanbrengen?

Wanneer u doming stickers met uw bedrijfslogo gebruikt, kunt u deze heel divers inzetten. Denk aan productidentificatie.

Een mooi voorbeeld: Stel dat je als bedrijf jaccuzi's opzet en installeert voor particulieren of bedrijven. Als je deze kan voorzien van jouw bedrijfsnaam heb je gratis attentie voor mensen die gebruik maken van het product. En dat op de premium methode.  

Een ander goed voorbeeld is in de auto industrie. Als jij occassions verkoopt en die auto's kan voorzien van een domingsticker aan de achterzijde, heb je gratis attentie op heel veel plekken in het land. 

doming stickers voor occassions

Verschillende kleeflagen 

Voor verschillende situaties brengen we kleeflagen aan aan de stickers. 

  • Non permanent, waar de stickers geen noodzaak hebben voor langdurige aanbreng.
  • Permanent, waar de doming stickers lang moeten blijven zitten.
  • High-tack kleeflagen zorgen ervoor dat de sticker op een minder gladde ondergrond ook blijven zitten.
  • Super-tack is voor garantie op levenslang blijven zitten van de sticker op welke ondergrond dan ook.

Doming stickers met logo voor je bedrijf bestellen?

Dat doe je bij Combiflex B.V.. Wij zijn een high-end producent en leverancier van van hoogwaardig promotiemateriaal, waarbij stickers met doming onze ware specialiteit is. We kunnen niet wachten om jou te voorzien van doming stickers met het logo van je bedrijf, zodat deze goed gepromoot kan worden in de wijde wereld. 

Domingsticker samenstellen 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief