Domed stickers

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om domed stickers te kopen. Deze stickers zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl en hebben een afgeronde, bolle vorm, wat ze een unieke en aantrekkelijke uitstraling geeft. Daarbij zijn ze extreem duurzaam en bestand tegen water, zonlicht en andere weersinvloeden, waardoor ze perfect zijn voor gebruik buitenshuis.

Eigen domingstickers samenstellen

Waarvoor domed stickers gebruiken?

Domed stickers zijn populair bij bedrijven en organisaties die hun logo of merknaam willen tonen op hun producten of gebouwen. Ze worden vaak gebruikt als beveiligingsstickers op elektronische apparaten. Sommige apparaten vereissen namelijk veiligheidsvoorschriften op het apparaat. Een domed stickers is stevig, duurzaam en bestendig tegen droogte, warmte, kou en warmte. Ook worden de doming stickers als identificatiestickers op voertuigen gebruikt. Bekende voorbeelden zijn BMW en Land Rover. Ook autobedrijven die occasions verkopen gebruiken de stickers veel om hun bedrijf te vertegenwoordigen op de auto. Als promotiemateriaal op beurzen en evenementen zijn de domed stickers ook perfect. Ze zijn makkelijk in het uitdelen en doordat ze uniek zijn en erg duurzaam, zijn mensen sneller geneigd ze op te plakken.

Autobedrijf Wensink domingsticker voor occasionsKwaliteitscontrole domed sticker voor piano

Twee voorbeelden van domed stickers - Voor Occasions en kwaliteitscontrole voor instrumenten

Doming stickers bestellen doe je niet voor niets bij Combiflex

Een goede reden om domed stickers te kopen bij Combiflex is het gebruik van hoogwaardige materialen en een professioneel drukproces. Zo weet je zeker dat je kwalitatief goede stickers koopt die lang mee zullen gaan en goed zullen presteren in elke situatie. En niet alleen dat, Combiflex beschikt ook over een ruime keuze aan afmetingen, vormen en kleuren. Daarbij komt de mogelijkheid om je eigen ontwerp te uploaden. Hoe fijn is dat? Mensen zullen je gaan vragen waar je die gave stickers weg hebt.

Niet alleen domed stickers, maar ook andere reclame uitingen

Combiflex is van alle markten thuis op het gebied van reclame. Bekijk eens de volgende producten:

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. We zijn bereid je te helpen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief