Doosletters

Doosletters zijn dikke letters of logo’s welke wij op het pand aanbrengen. De letters kunnen verlicht of onverlicht vervaardigd worden. Duurzaam en een chique uitstraling.

Prijs
€ 0,00
excl
€ 0,00
incl
Prijs op aanvraag
Binnen en buiten te gebruiken
Weerbestendig
Zeer scherpe levertijd

Bij ons kunt u doosletters in verschillende uitvoeringen online bestellen, zowel in grote als kleine varianten. Wij bieden de mogelijkheid om de doosletters volledig op maat te fabriceren. Een bijzonder populaire keuze zijn de aluminium doosletters, die vaak als gevelreclame worden gebruikt. De verlichte doosletters springen vooral in het donker in het oog en trekken zo de aandacht. Bij de productie van onze doosletters maken we gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde machines.

Boxletters - Een Alternatieve Term voor Doosletters

Boxletters is simpelweg een andere benaming voor doosletters. Net als doosletters worden boxletters geleverd met led-verlichting in verschillende kleuren. Deze verlichte boxletters zorgen ervoor dat uw boodschap duidelijk en helder overkomt op het publiek.

Het Complete Traject, van Inmeten tot Plaatsen

Bij Combiflex verzorgen we het volledige traject, van inmeten tot het plaatsen van uw gevelreclame. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes voor uw doosletters. Daarbij zijn onze doosletters niet alleen geschikt voor gebruik buitenshuis, maar zijn ze ook een echte eye-catcher in ontvangstruimtes binnen uw bedrijf.

Waarom Kiezen voor Onze Doosletters?

  • Leverbaar in aluminium: Onze doosletters zijn verkrijgbaar in hoogwaardig aluminium, waardoor ze duurzaam en bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden.
  • Verlicht of onverlicht: Kies voor verlichte doosletters om extra aandacht te trekken of voor onverlichte doosletters voor een subtielere uitstraling.
  • Efficiënte LED-verlichting: De verlichting van onze doosletters wordt verzorgd door energiezuinige LED's, wat zorgt voor een heldere en opvallende presentatie.
  • Snelle levertijden: We begrijpen het belang van tijdige levering. Daarom garanderen we zeer scherpe levertijden zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
  • Geschikt voor binnen en buiten: Onze doosletters zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en bieden daardoor veelzijdige mogelijkheden.
  • Volledig customizable: De aluminium en kunststof profielen kunnen in elke gewenste RAL-kleur worden gespoten, waardoor uw doosletters perfect passen bij uw merkidentiteit.

 

Bestel uw Doosletters bij Combiflex

Heeft u interesse in het bestellen van doosletters voor uw bedrijf? Bij Combiflex staan we voor u klaar om u te voorzien van hoogwaardige en opvallende doosletters, volledig op maat gemaakt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte, advies of meer informatie. Kies voor de krachtige uitstraling van verlichte gevelreclame en bestel vandaag nog uw doosletters bij Combiflex!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Specificaties

Type Onverlicht, Verlicht
Wij ontwerpen

Onze vormgevers staan graag voor u klaar! Wij zetten ideeën om naar een duidelijk beeld. Uw huisstijl!

Wij produceren

Onze medewerkers hebben allemaal een eigen expertise, dit maakt ons zo veelzijdig én flexibel!

Snelle levertijden

Al onze leveringen worden uitgevoerd door diversen gerenommeerde koeriersdiensten.

Hoogwaardige grondstoffen

Wij werken met gepatenteerde technieken en maken gebruik van hoogwaardige grondstoffen waarmee wij unieke emblemen voor je realiseren.

100% Tevredenheidsgarantie

Wij willen dat u 100% tevreden bent. Indien u niet tevreden bent over de kwaliteit van uw aankoop, laat het ons weten en we gaan voor u aan de slag.

100% Kwaliteitsgarantie

Wij waarborgen het gebruik van de beste grondstoffen en garanderen jouw product te leveren met de hoogst haalbare resolutie en kwaliteit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief