Een milieubewuste upgrade met duurzame doming stickers

Ontdek onze veelzijdige doming stickers met een uniek 3D-effect. Bij Combiflex zijn ze verkrijgbaar in alle formaten, kleuren en ondergronden. Geef je producten nu een opvallend en uniek uiterlijk met onze hoogwaardige doming stickers.

Bekijk ons assortiment

Wat zijn duurzame stickers?

Onze stickers zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook milieubewust. Ze worden vervaardigd met hoogwaardige epoxyhars, waardoor ze duurzaam en langdurig zijn. Het doming proces zorgt voor een mooie bolling en 3D-effect aan je logo of ontwerp. Het beschermt je logo of ontwerp ook.

Met een robuuste beschermlaag blijft jouw logo er langdurig schitterend uitzien. Dit terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Voordelen van Duurzame Doming Stickers

Bescherming: Onze duurzame stickers bieden een uitstekende bescherming tegen krassen, slijtage en weersinvloeden. Hierdoor blijft je logo of ontwerp langdurig schitterend uitzien.

Milieuvriendelijk: Door te kiezen voor duurzame doming stickers draag je bij aan een duurzamere wereld. Onze stickers zijn gemaakt van materialen die minder belastend zijn voor het milieu. Dit helpt de noodzaak voor frequente vervanging te verminderen.

Aantrekkelijkheid: Het unieke 3D-effect van onze duurzame stickers trekt de aandacht en een luxe uitstraling. Dit kan helpen om je merk te onderscheiden en klanten aan te trekken.

Toepasbaar in diverse branches als promotiemiddel

Onze duurzame stickers vinden toepassing in tal van branches en brengen vele voordelen met zich mee. Onze doming stickers zijn geschikt voor verschillende industrieën. Of je nu werkt in de auto-industrie, elektronica, reclame, retail of een andere industrie. Ze zijn opvallend en van hoge kwaliteit.

Ze zijn verkrijgbaar in alle vormen en maten, inclusief metallic, chrome en goudkleurige opties. Bovendien bieden we diverse kleeflagen voor verschillende toepassingen.

Verschillende Kleeflagen voor Iedere Situatie

Om aan diverse behoeften te voldoen, leveren wij doming stickers met verschillende kleeflagen. Hierdoor hebben we voor elke situatie de juiste sticker beschikbaar. Onze stickers zijn verkrijgbaar met de volgende kleeflagen: Non-permanent, Permanent, High-tack en Supertack.

Diverse Ondergrondkleuren

Onze doming stickers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De kleuren zijn: wit, transparant, metallic, chroom, goud, geborsteld metaal en PMS-kleuren.

Waar laat ik doming stickers Bedrukken?

Bij Combiflex natuurlijk!

Wil je jouw producten een milieubewuste upgrade geven met duurzame doming stickers? Bij Combiflex ben je aan het juiste adres! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Bekijk ons assortiment Neem contact op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief