Freesletters

Acrylaat, dibond of geschuimd pvc. Onze freesafdeling maakt in een handomdraai uw gewenste teksten of vormen in de meest uiteenlopende formaten. Van 1 mm tot en met 20 mm dik. Eventueel voorzien van kleeflaag of afstandsbussen. Alle kleuren mogelijk.

Prijs
€ 0,00
excl
€ 0,00
incl
Prijs op aanvraag
Op maat gemaakt
Leverbaar in vrijwel alle vormen
Binnen en buiten te gebruiken

Met onze freesmachines maken wij in een handomdraai allerlei teksten of vormen in de meest uiteenlopende formaten. Freesletters zijn zeer geschikt als oplossing voor gevelreclame en zorgen voor een mooie uistraling aan een bedrijfspand of winkel.

Freesletters in allerlei kleuren en formaten

De letters worden door ons op maat gemaakt en kunnen geheel in eigen stijl worden gefreesd. Bij ons kunt u terecht voor letters met een dikte van 1 tot 20 mm in de materialen, acrylaat, dibond of zelfs geschuimd pvc.

Freesletter acrylaat

Freesletters van acrylaat (ook bekend als Altuglas) zijn enorm sterk. Tot wel 30 keer sterker dan glas in dezelfde dikte.

Freesletter dibond

Dibond, ook wel alubond, is een geschikt materiaal voor freesletters. Het bestaat uit twee aluminium platen welke zich verbinden met een kern van polyethyleen. Een stevig en licht materiaal.

Freesletter geschuimd PVC

Freesletters van Forex, ook wel geschuimd PVC, zijn de beste lichtgewicht optie. Het is 50% lichter dan een normale PVC plaat en nog altijd erg stevig.

Wij kunnen de freesletters ook voorzien van een kleeflaag of afstandhouders, waardoor een 3d effect creëert. De freesletters zijn in alle kleuren te verkrijgen. Acrylaat, dibond of geschuimd pvc. Onze freesafdeling maakt in een handomdraai uw gewenste teksten of vormen in de meest uiteenlopende formaten. Van 1 mm tot en met 20 mm dik. Eventueel voorzien van kleeflaag of afstandsbussen. Alle kleuren zijn mogelijk.

Onze medwerkers helpen u graag met inmeten en vertellen u graag alle mogelijkheden!
Contact

Wij ontwerpen

Onze vormgevers staan graag voor u klaar! Wij zetten ideeën om naar een duidelijk beeld. Uw huisstijl!

Wij produceren

Onze medewerkers hebben allemaal een eigen expertise, dit maakt ons zo veelzijdig én flexibel!

Snelle levertijden

Al onze leveringen worden uitgevoerd door diversen gerenommeerde koeriersdiensten.

Hoogwaardige grondstoffen

Wij werken met gepatenteerde technieken en maken gebruik van hoogwaardige grondstoffen waarmee wij unieke emblemen voor je realiseren.

100% Tevredenheidsgarantie

Wij willen dat u 100% tevreden bent. Indien u niet tevreden bent over de kwaliteit van uw aankoop, laat het ons weten en we gaan voor u aan de slag.

100% Kwaliteitsgarantie

Wij waarborgen het gebruik van de beste grondstoffen en garanderen jouw product te leveren met de hoogst haalbare resolutie en kwaliteit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief