Frontfolies

Onze folies worden vervaardigd uit polycarbonaat of polyester. Deze folie is in mat en glans verkrijgbaar en is flexibel, kan niet scheuren en heeft een uitstekende slijtvastheid. 

Prijs
€ 0,00
excl
€ 0,00
incl
Prijs op aanvraag
Op maat gemaakt
Leverbaar in vrijwel alle vormen
Eigen ontwerp

Onze folies worden vervaardigd uit polycarbonaat of polyester. Deze folie is in mat en glans verkrijgbaar en is flexibel, kan niet scheuren en heeft een uitstekende slijtvastheid. 

Onze Druktechnieken:

  • Zeefdruk
  • Digitaal druk

De frontfolie wordt aan de achterzijde bedrukt zodat de bedrukking er slijtvast achter zit. Hierna wordt er een dekkende achtergrondkleur gedrukt om de folie in de gewenste kleur te produceren.

Bewerkingsmogelijkheden:

  • Drukken
  • Stansen
  • Lasersnijden in vorm
  • kleeflaag zoals Nitro of 3M

Onze frontfolies worden op de verschillende technieken die hierboven staan benoemd bewerkt. Deze folies worden ook wel eens bedieningsstickers, machinestickers, macrofolstickers of polycarbonaatstickers genoemd. De folie is in diverse diktes verkrijgbaar: 125µ, 175µ, 250µ, 375µ, 475µ

Frontfolie laten drukken door Combiflex: Kwaliteit gegarandeerd

Voor het drukken van frontfolie (zelfklevende frontfolie en meer) kunt u goed bij Combiflex terecht. Waarom? Middels onze zeefdruk en digitaaldruk technieken kunnen wij verfijnde frontfolies samenstellen en ontwikkelen. Drukken, stansen, lasersnijden en dat alles met een kleeflaag (Nitro of 3M).

Neem gerust contact op en ontdek de mogelijkheden voor uw gewenste product.

Wij ontwerpen

Onze vormgevers staan graag voor u klaar! Wij zetten ideeën om naar een duidelijk beeld. Uw huisstijl!

Wij produceren

Onze medewerkers hebben allemaal een eigen expertise, dit maakt ons zo veelzijdig én flexibel!

Snelle levertijden

Al onze leveringen worden uitgevoerd door diversen gerenommeerde koeriersdiensten.

Hoogwaardige grondstoffen

Wij werken met gepatenteerde technieken en maken gebruik van hoogwaardige grondstoffen waarmee wij unieke emblemen voor je realiseren.

100% Tevredenheidsgarantie

Wij willen dat u 100% tevreden bent. Indien u niet tevreden bent over de kwaliteit van uw aankoop, laat het ons weten en we gaan voor u aan de slag.

100% Kwaliteitsgarantie

Wij waarborgen het gebruik van de beste grondstoffen en garanderen jouw product te leveren met de hoogst haalbare resolutie en kwaliteit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief