Hekwerkdoek

Bij CombiFlex zijn we sterk in het volledig ontzorgen van A tot Z bij maatwerk producten. Ook een hekwerkdoek bestelt u dus simpel en eenvoudig bij CombiFlex. Onze specialisten helpen u graag bij het uitwerken van een concept tot een prachtig eindresultaat. Heeft u al een ontwerp en wilt u slechts 1 stuks bestellen? Geen probleem!
Hekwerkdoek bestellen

Hekwerkdoek op maat

De specificaties van een hekwerkdoek

Onze hekwerkdoeken worden geleverd in een standaard afmeting van 174 x 338 cm. Voorzien van een full colour print en afgewerkt met zoomnaden met ringen om de 30 centimeter zorgen wij voor een duurzaam hekwerkdoek die weerbestendig is. De doeken zijn leverbaar in twee versies:

  • Een winddoorlatend doek
  • Een dicht doek

Afmetingen hekwerkdoek

Een hekwerkdoek en het formaat hiervan hangt af van het soort hek. Meestal spreken we met een hekwerkdoek over 2 verschillende hekken waarop deze geplaatst worden, namelijk het bouwhek en het dranghek.
  • Bouwhekdoek afmetingen: 338 x 174 cm
  • Dranghekdoek afmetingen: 215 x 73 cm

Een offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen voor een hekwerkdoek? Doe dat dan eenvoudig en digitaal via ons offerte formulier. Indien u liever persoonlijk contact heeft, kunt u ons mailen of bellen. Ook als u slechts 1 hekwerkdoek wilt bestellen, is dat voor ons geen enkel probleem!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief