Industriële stickers

.

Prijs
€ 0,00
excl
€ 0,00
incl
Prijs op aanvraag
Productindentificatie
Weerbestendig

Industriële stickers worden gebruikt voor waarschuwingstickers of veiligheidskenmerken, belangrijke serienummers of aanduidingen welke tegen een stootje kunnen. Wij kunnen deze vervaardigen uit een breed assortiment door middel van krasvast zeefdruk of digitaal druk met laminaat. Polyester stickers welke maatvast zijn. Pet G folies waarbij de achterzijde word bedrukt en voorzien van een kleeflaag. Deze toepassing komt vaak voor bij frontpanelen die veelvuldig aangeraakt worden.

Stickers laten drukken

Wij bieden op het gebied van industriële stickers enorm veel mogelijkheden. Het is mogelijk om te drukken op verschillende materialen. Wij kunnen u voor elke situatie een passend advies geven om zo stickers aangepast naar uw wensen te drukken.

Wij ontwerpen

Onze vormgevers staan graag voor u klaar! Wij zetten ideeën om naar een duidelijk beeld. Uw huisstijl!

Wij produceren

Onze medewerkers hebben allemaal een eigen expertise, dit maakt ons zo veelzijdig én flexibel!

Snelle levertijden

Al onze leveringen worden uitgevoerd door diversen gerenommeerde koeriersdiensten.

Hoogwaardige grondstoffen

Wij werken met gepatenteerde technieken en maken gebruik van hoogwaardige grondstoffen waarmee wij unieke emblemen voor je realiseren.

100% Tevredenheidsgarantie

Wij willen dat u 100% tevreden bent. Indien u niet tevreden bent over de kwaliteit van uw aankoop, laat het ons weten en we gaan voor u aan de slag.

100% Kwaliteitsgarantie

Wij waarborgen het gebruik van de beste grondstoffen en garanderen jouw product te leveren met de hoogst haalbare resolutie en kwaliteit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief