Keuringsstickers met logo

In een wereld waar veiligheid en betrouwbaarheid van essentieel belang zijn, spelen keuringsstickers met logo een cruciale rol in het waarborgen van de integriteit van machines en elektrisch gereedschap. Deze stickers zijn niet alleen een bewijs van naleving van wettelijke vereisten maar bieden ook een visuele bevestiging van de veiligheidsstatus van apparatuur.

Op deze pagina lees je meer over het belang van keuringsstickers, de specificaties van de NEN 3140 norm, en hoe u de ideale keuringsstickers voor uw organisatie kunt selecteren en bestellen.

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

Productfoto: details van een keuringssticker met logo

Het belang van keuringsstickers

Keuringsstickers dienen als een visueel bewijs dat apparaten, machines, of gereedschappen grondig zijn geïnspecteerd en veilig zijn bevonden voor gebruik. Deze stickers zijn essentieel om te garanderen dat alle apparatuur voldoet aan de gestelde veiligheidsnormen en om onnodige ongevallen te voorkomen.

Ze bieden een duidelijke indicatie van de laatste inspectiedatum en wanneer de volgende keuring moet plaatsvinden, waardoor ze een onmisbaar onderdeel zijn van preventief onderhoud.

Keuringsstickers conform NEN 3140

De NEN 3140-norm is een richtlijn voor het veilig werken met en het beheren van elektrische installaties op laagspanningsniveau. Keuringsstickers die voldoen aan deze norm zijn essentieel voor bedrijven die streven naar de hoogste veiligheidsstandaarden. Stickers gemarkeerd met "volgende controle", "gecontroleerd op", "onderhoud uitvoeren voor", en "goedgekeurd" of "afgekeurd" op basis van de inspectie-uitkomsten, zorgen voor duidelijkheid en transparantie in het onderhoudsproces.

Keuringssticker op rol Keuringsstickers: in detail bij CombiFlex

Keuringsstickers op maat

Voor organisaties die hun zichtbaarheid en merkidentiteit willen vergroten, bieden keuringsstickers met een bedrijfslogo een uitgelezen kans. Deze gepersonaliseerde stickers fungeren niet alleen als keuringsbewijs maar ook als marketingtool. Bij het bestellen van deze stickers is het belangrijk om duidelijk uw vereisten te specificeren, zoals het formaat, het gebruik binnenshuis of buitenshuis, en het gewenste materiaal.

Ontwerp en bestelling

Het is mogelijk om keuringsstickers te bestellen die volledig zijn aangepast aan uw unieke ontwerp. Dit biedt de mogelijkheid om niet alleen noodzakelijke keuringsinformatie weer te geven maar ook om uw bedrijfslogo en andere relevante informatie te integreren. Het proces van ontwerp tot bestelling is gestroomlijnd om efficiëntie en tevredenheid te garanderen.

Gratis offerte aanvragen voor keuringsstickers

Het selecteren van de juiste keuringsstickers voor uw bedrijf is essentieel voor het waarborgen van veiligheid en naleving van de regelgeving. Of u nu op zoek bent naar standaardmodellen of stickers met een gepersonaliseerd ontwerp, wij bieden een breed scala aan opties die voldoen aan de NEN 3140 norm en andere relevante veiligheidsstandaarden.

Voor het aanvragen van een gratis offerte of voor meer informatie over onze producten en diensten, neem vandaag nog contact met ons op. Wij kijken ernaar uit om samen met u te werken aan een veiligere en professionelere werkomgeving!

Gratis offerte aanvragen Contact opnemen

Eigen ontwerp
Zeer scherpe levertijd
100% Tevredenheidsgarantie
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief