Keuringsstickers of veiligheidsstickers

Met een tijdelijk of permanente kleeflaag. Bedrukt in full colour op watervast vinyl naar uw wensen. Eventueel voorzien van een beschermlaminaat voor poetsmiddelen voor outdoor gebruik. Rond uit gestanst in uw gewenste afmeting.

Keurstickers zijn leverbaar op vel, rol of losgesneden.

Prijs
€ 0,00
excl
€ 0,00
incl
Prijs op aanvraag
Permanente of tijdelijke kleeflaag
Op maat gemaakt
Leverbaar in vrijwel alle vormen

Met onze keuringsstickers kunt u duidelijk aangegeven of een machine of product gekeurd is. Eigenlijk hoort elke gebruikte apparaat waar een stekker aan zit een keuringssticker te hebben.

Deze keuringsstickers worden bij ons gemaakt met een tijdelijke of permanente kleeflaag. De stickers kunnen worden bedrukt in full colour op watervast vinyl naar uw wensen. Eventueel voorzien van een beschermlaminaat voor poetsmiddelen voor outdoor gebruik. Rond uit gestanst in uw gewenste afmeting.

Keurstickers op rol

Keurstickers zijn leverbaar op vel, rol of losgesneden. In de meeste gevallen zal een keuringsticker op rol een ronde sticker zijn met een bepaalde kleur. Wanneer u keuringsstickers op rol besteld heeft u altijd voldoende veiligheidsstickers op voorraad.

Heeft u vragen over de keuringsstickers, dan kunt u altijd contact opnemen met onze verkoop. Wij helpen u graag!

Wij ontwerpen

Onze vormgevers staan graag voor u klaar! Wij zetten ideeën om naar een duidelijk beeld. Uw huisstijl!

Wij produceren

Onze medewerkers hebben allemaal een eigen expertise, dit maakt ons zo veelzijdig én flexibel!

Snelle levertijden

Al onze leveringen worden uitgevoerd door diversen gerenommeerde koeriersdiensten.

Hoogwaardige grondstoffen

Wij werken met gepatenteerde technieken en maken gebruik van hoogwaardige grondstoffen waarmee wij unieke emblemen voor je realiseren.

100% Tevredenheidsgarantie

Wij willen dat u 100% tevreden bent. Indien u niet tevreden bent over de kwaliteit van uw aankoop, laat het ons weten en we gaan voor u aan de slag.

100% Kwaliteitsgarantie

Wij waarborgen het gebruik van de beste grondstoffen en garanderen jouw product te leveren met de hoogst haalbare resolutie en kwaliteit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief