Maak Indruk met Unieke Relatiegeschenken - Combiflex

Bent u op zoek naar een geschikt relatiegeschenk voor uw klanten of medewerkers, maar heeft u slechts een kleine oplage nodig? Dan bent u bij Combiflex aan het juiste adres! Wij bieden relatiegeschenken aan welke gedrukt kunnen worden met uw eigen logo, zelfs in kleine oplages.
Offerte aanvragen

Waarom relatiegeschenken?

Relatiegeschenken zijn een krachtig middel om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij klanten, medewerkers en partners. Met een relatiegeschenk laat u zien dat u uw relaties waardeert en dat u wilt investeren in de relatie. Bovendien vergroot u met relatiegeschenken de naamsbekendheid van uw bedrijf.

Waarom bij Combiflex?

Bij Combiflex kunt u terecht voor diverse relatiegeschenken, zoals doming sleutelhangers met logo, 3D speldjes en pins en 3D stickers. Wij kunnen deze relatiegeschenken in kleine oplages leveren (minimaal 25 stuks), zodat u niet met ongebruikte voorraden blijft zitten. Bovendien kunt u bij ons rekenen op kwalitatief hoogwaardige producten en uitstekende service.

Doming Sleutelhangers Met Logo

Een doming sleutelhanger is een populaire en effectieve manier om uw bedrijf te promoten. Deze sleutelhanger is voorzien van een laagje hars, waardoor uw logo of boodschap op een unieke en opvallende manier wordt gepresenteerd. Doming sleutelhangers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, en kunnen volledig worden gepersonaliseerd naar uw wensen. Ze zijn perfect voor het uitdelen en zo vergroten van uw naamsbekendheid.

3d sleutelhangers met logo doming

3D Speldjes en Pins: Exclusief en Uniek

Een 3D speldje of pin is een uniek en exclusief relatiegeschenk. Door de drie dimensionale vormgeving komt uw logo of boodschap extra goed tot zijn recht. 3D speldjes en pins zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals messing, zilver en goud, en kunnen worden voorzien van een emaille afwerking in uw huisstijlkleuren.

3d speldjes en pins relatiegeschenk

OpvallenDE 3D Stickers

Een 3D sticker is een opvallende manier om uw bedrijf te promoten. Deze sticker is voorzien van een laagje hars, waardoor uw logo of boodschap extra goed tot zijn recht komt. 3D stickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen volledig worden gepersonaliseerd naar uw wensen. Kies uit 3D domingstickers of 3D emblemen. Leuk om uit te delen aan medewerkers!

Doming sticker relatiegeschenk3d embleem relatiegeschenk

Bestel Nu Uw Relatiegeschenken bij Combiflex

Bent u op zoek naar een geschikt relatiegeschenk voor uw klanten, medewerkers of partners? Bestel dan nu uw relatiegeschenken bij Combiflex. Wij kunnen uw relatiegeschenken in kleine oplages leveren, voorzien van uw eigen logo of boodschap. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

  • Unieke relatiegeschenken met logo
  • Kleine oplages beschikbaar
  • Vergroot uw naamsbekendheid
  • Kwalitatieve producten
  • Uitstekende service

Offerte aanvragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief