Magneetstickers op maat

Een leuke manier van reclame maken kan door middel van stickers. Bij Combiflex hebben we het dan niet over een standaard sticker. We zijn van mening dat als je wil opvallen, je voor iets unieks moet kiezen. Kies bijvoorbeeld voor magneetstickers. Magneetstickers op maat worden gemaakt door Combiflex, expert in reclame.

Magneetsticker offerte aanvragen

Wat is een magneetsticker?

Een magneetsticker is niet de standaard sticker waarover elk bedrijf beschikt. Een magneetstickers is voorzien van een magnetische plaat die te magnetisch plakt aan elke metalen ondergrond. 

Er kan gekozen worden voor een flexibele sticker of een standaard, vaste sticker. Een flexibele sticker heeft de voorkeur, omdat deze minder kans heeft op het achterlaten van schade op het metalen product waar het op is geplakt.

Mooie voorbeelden van magneetstickers en waar ze voor te gebruiken:

  • Koelkasten; Geef het als presentje aan een klant of voorzie de bedrijfskoelkast van een mooie magneetsticker.
  • Auto's; Wil je niet meteen je auto 'permanent' bestickeren? Met een magneetsticker haal je je stickeruitdrukking heel makkelijk van je auto af en plak je deze er binnen no-time weer op.
  • Machines; De machines in je bedrijf voorzien van merkstickers, maar deze niet permanent willen aanbrengen voor bijvoorbeeld latere verkoop? Magneetstickers zijn de uitkomst.
  • Stellingen; Bepaalde producten op een stellingen met een barcode? Blijf flexibel zodat je je voorraad en de indeling ervan altijd kan wijzigen. Kies voor magneetstickers.

De magneetstickers van Combiflex zijn voorzien van een beschermlaag, waardoor de kwaliteit jarenlang goed blijft.

Combiflex heeft meer stickers

Ook doming stickers zijn een specialiteit van Combiflex. Dit zijn stickers voorzien van een Epoxy Resin laag, wat een 3D effect meegeeft aan de sticker. Erg mooi als je een eigen product wil voorzien van jouw logo.

Een ander voorbeeld van mooie stickers voor je bedrijf zijn aluminium stickers.

Heb je speciale wensen voor jouw reclame uitingen? We zijn enorm flexibel en van vele markten thuis. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief