Muur- en wanddecoratie

Muur- en wanddecoratie is in diversen mogelijkheden leverbaar

Prijs
€ 0,00
excl
€ 0,00
incl
Prijs op aanvraag
Textielframes in spanframe
Airtex behang
Acrylaat panelen

Airtex behang

Met onze airtex behang geven wij saaie ruimtes in een handomdraai weer een sfeervolle uitstraling. Op het airtex behang kan elk gewenste design geprint worden. U kunt helemaal zelf bepalen welk design er op het behang wordt geprint.

Airtex is een polyesterdoek met een PVC coating die wij op een gladde stucwand professioneel kunnen aanbrengen. Het airtex materiaal is heel stevig, krasvast, brandvertragend en waterafstotend. Dit materiaal is eenvoudig schoon te houden, waardoor je het in verschillende ruimtes kunt gebruiken.

Textielframes d.m.v. spanframe

Wilt u een extra opvallende wand creeren op kantoor of op uw beursstand? Of juist een sfeervolle werkplek maken of een duidelijke boodschap overbrengen? Met onze textielframes die worden opgespannen in een spanframe, maakt u met uw eigen full colour design, een verpletterende indruk.

Onze textielframes kunnen worden geleverd in verschillende modellen. Enkelzijdig of dubbelzijdig geprint. De spanframes kunnen aan de wand of aan het plafond gehangen worden, of vrijstaand als bijvoorbeeld roomdiver worden gebruikt.

Acrylaat panelen

Met onze geprinte acrylaat panelen maken wij en kraakheldere print met een luxe uitstraling. Acrylaat is ook wel bekend onder de term plexiglas en is een van de meest veelzijdige kunststofsoorten. Met acrylaat kun je bijvoorbeeld schitterende reclameborden creeren. 

In bedrijfspanden wordt het geprinte acrylaat ook gebruikt als aanduidingsbordjes of als routebepaling in een groot kantoor. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden met acrylaat? Neem dan gerust contact op met onze verkoop binnendienst.

Heeft u geen design?

Geen probleem, wij hebben in onze beeldenbank oneindig veel afbeeldingen waar u uit kunt kiezen.

Montage op locatie is geen probleem, wij hebben een professionele buitendienst die dit voor u geheel verzorgd.

Wij ontwerpen

Onze vormgevers staan graag voor u klaar! Wij zetten ideeën om naar een duidelijk beeld. Uw huisstijl!

Wij produceren

Onze medewerkers hebben allemaal een eigen expertise, dit maakt ons zo veelzijdig én flexibel!

Snelle levertijden

Al onze leveringen worden uitgevoerd door diversen gerenommeerde koeriersdiensten.

Hoogwaardige grondstoffen

Wij werken met gepatenteerde technieken en maken gebruik van hoogwaardige grondstoffen waarmee wij unieke emblemen voor je realiseren.

100% Tevredenheidsgarantie

Wij willen dat u 100% tevreden bent. Indien u niet tevreden bent over de kwaliteit van uw aankoop, laat het ons weten en we gaan voor u aan de slag.

100% Kwaliteitsgarantie

Wij waarborgen het gebruik van de beste grondstoffen en garanderen jouw product te leveren met de hoogst haalbare resolutie en kwaliteit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief