Over ons

Over ons

Combiflex BV is een toonaangevende producent en leverancier in de markt van hoogwaardige industriële materialen. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vakspecialist bij uitstek met verschillende disciplines, ook wanneer het gaat om advies, ontwerp en ondersteuning.

Combiflex BV is ook jouw partner voor kunststof toepassingen in de ruimste zin van het woord, zoals daar zijn bewerking en vormgeving van de kunststoffen en begeleiding van jouw projecten tijdens de gehele productieprocedure. Waar bij wij in nauwe samenwerking met opdrachtgever een weldoordacht ontwerp samenstellen toegespitst op de individuele wensen van jou en jouw eventuele opdrachtgevers.

Ook realiseren wij opdrachten in combinatie met andere materialen van uiteenlopende aard, zoals daar zijn hout, aluminium, metaal etc. Bewerkingen als zeef – en ronddrukken is een kolfje naar onze hand waarbij wij de beschikking hebben over een modern geoutilleerd en innovatief machinepark welke wij up to date houden. In ons pakketaanbod vind je daarnaast mechanische bewerkingen als cmc frezen, domeren, en alle andere mechanische bewerkingen.

Producten brengen wij tot leven middels te voorzien van foto en/of logo’s aandacht te geven naar jouw klanten en toekomstige afnemers. Al jouw wensen realiseren wij ‘custom made’ in goed en intensief overleg.

Een groot deel van ons brede assortiment is snel en tijdig leverbaar uit voorraad, Combiflex BV profileert zich daarom als betrouwbare en veelzijdige leverancier met een uitgebreid servicepakket als toegevoegde waarde !

Offerte aanvraag