Ronde stickers zelf ontwerpen

Het ontwerpen van ronde stickers kan een leuke en creatieve manier zijn om je boodschap over te brengen. Of je nu op zoek bent naar stickers voor zakelijke of persoonlijke doeleinden, het zelf ontwerpen van ronde stickers kan ervoor zorgen dat je opvalt en je merk of boodschap effectief communiceert. In dit artikel gaan we dieper in op het ontwerpproces en laten we zien hoe je met behulp van onze configurator ronde stickers kunt ontwerpen die perfect passen bij jouw behoeften.

Begin direct met je aanvraag

Ronde stickers zelf ontwerpen met CombiFlex

CombiFlex is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bedrukken van ronde stickers. Het bedrijf biedt een handige online tool waarmee je je eigen ronde stickers kunt ontwerpen en bestellen. Het proces is eenvoudig en vereist geen speciale vaardigheden. Met behulp van de online tool kun je de volgende stappen doorlopen:

1. Kies het materiaal

Het eerste wat je moet doen is het kiezen van het materiaal waarop de ronde stickers worden afgedrukt. CombiFlex biedt verschillende materialen aan, zodat je altijd een sticker kunt ontwerpen die volledig aansluit op jouw wensen. 

2. Kies het formaat

Na het kiezen van het gewenste materiaal kies je het formaat van de ronde stickers. CombiFlex biedt een breed scala aan formaten, zo kunt u bij ons terecht voor kleine en grote stickers.

3. Ontwerp je stickers

Nu begint het leuke gedeelte: het ontwerpen van je eigen ronde stickers. Je kunt eerst je gewenste vorm selecteren. Naast de standaard vormen, kun je ook een 'eigen vorm' doorgeven. In de laatste stap kun je afbeeldingen en logo's toevoegen om de perfecte sticker te creëren. De online tool van CombiFlex maakt het gemakkelijk om snel je wensen door te geven. 

4. Bestel je stickers

Zodra je tevreden bent met je ontwerp, kun je je ronde stickers bestellen. CombiFlex biedt gratis offertes en zorgt ervoor dat de stickers snel bij jou worden afgeleverd.

Zelf samenstellen van je ronde stickers

Het zelf samenstellen van ronde stickers kan veel voordelen bieden, vooral als je op zoek bent naar iets specifieks dat niet gemakkelijk verkrijgbaar is in de winkel. Door je eigen ronde stickers te ontwerpen, kun je een uniek product creëren dat perfect past bij jouw behoeften. Hier zijn enkele voordelen van het zelf ontwerpen van ronde stickers:

Creatieve vrijheid

Als je je eigen ronde stickers ontwerpt, heb je volledige creatieve vrijheid. Je kunt experimenteren met verschillende afbeeldingen, lettertypen en kleuren om een uniek en aantrekkelijk ontwerp te creëren dat perfect past bij jouw merk of boodschap.

Promotie van jouw merk of boodschap

Door je eigen ronde stickers te ontwerpen en te verspreiden, kun je je merk of boodschap effectief promoten. Je kunt ze gebruiken op verpakkingen, enveloppen, geschenkzakjes, op producten en op evenementen.

Ronde stickers zelf ontwerpen voor zakelijke doeleinden

Ronde stickers zijn niet alleen geschikt voor persoonlijk gebruik, maar ook voor zakelijke doeleinden. Het ontwerpen van aantrekkelijke en opvallende ronde stickers kan een effectieve manier zijn om je bedrijf te promoten. Hier zijn enkele ideeën voor het gebruik van ronde stickers voor zakelijke doeleinden:

1. Verpakking

Door ronde stickers te ontwerpen en deze op verpakkingen te plakken, kun je je merk versterken en je producten aantrekkelijker maken.

2. Evenementen

Het ontwerpen van ronde stickers voor evenementen is een geweldige manier om de aandacht te trekken en je bedrijf te promoten. Door ze uit te delen aan bezoekers, kun je de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten.

3. Bedankjes

Het ontwerpen van ronde stickers als bedankjes voor klanten of partners kan een leuke en persoonlijke touch geven aan je bedrijf. Je kunt deze stickers op bijvoorbeeld een doosje chocolaatjes of op een cadeautje plakken.

Conclusie

Het ontwerpen van ronde stickers is een leuke en creatieve manier om je boodschap over te brengen. Door gebruik te maken van onze online configurator kun je snel en eenvoudig je eigen ronde stickers ontwerpen en een gratis offerte aanvragen. Het zelf ontwerpen van ronde stickers biedt creatieve vrijheid, kostenbesparing en effectieve promotie voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. Dus waar wacht je nog op? Ontwerp jouw eigen ronde stickers en laat ze opvallen!

Start met samenstellen

Wie zijn wij?

Combiflex BV is een toonaangevende leverancier in de markt van hoogwaardige industriële materialen. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vakspecialist bij uitstek met verschillende disciplines, ook wanneer het gaat om advies, ontwerp en ondersteuning.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief