Transferstickers

Uw tekst of logo aanbrengen zonder een ondergrond. Vervaardigd uit hoogwaardig vinyl in alle maten en kleuren.

Meer informatie over de mogelijkheden of een offerte op maat? Neem dan contact met ons op.

Prijs
€ 0,00
excl
€ 0,00
incl
Prijs op aanvraag
Flexibel
Leverbaar in vrijwel alle vormen
Weerbestendig

Onze transferstickers kunnen in elke gewenste vorm, kleur of maat worden gesneden. Deze stickers worden voorzien van een applicatiefolie waardoor het heel gemakkelijk is om deze stickers aan te brengen. Het voordeel van deze stickers is dat je geen achtergrond hebt. Deze vorm van bestickering zie je vaak terug als reclame op bedrijfspanden, borden en auto's. 

 

Voordelen van transferstickers

  • Strakke en moderne uitstraling: Transferstickers hebben een zeer strakke en moderne uitstraling. Dit komt omdat ze geen achtergrond hebben.
  • Gemakkelijk aan te brengen: Transferstickers zijn zeer eenvoudig aan te brengen. U hoeft alleen de sticker op de gewenste plaats te plakken en de applicatiefolie te verwijderen.
  • Duurzaam: Transferstickers zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl en zijn daarom zeer duurzaam. Ze kunnen tegen weer en wind en zijn gemakkelijk schoon te maken.
  • In elke gewenste vorm, kleur of maat: Transferstickers kunnen in elke gewenste vorm, kleur of maat worden gesneden. Dit maakt ze zeer veelzijdig en geschikt voor elke toepassing.

 

Toepassingen van transferstickers

Transferstickers zijn zeer veelzijdig en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Enkele veelvoorkomende toepassingen zijn:

  • Reclame: Transferstickers zijn perfect voor het maken van reclame. Ze kunnen worden gebruikt om uw bedrijf of product te promoten op auto's, borden, bedrijfspanden en andere oppervlakken.
  • Personalisatie: Transferstickers zijn een geweldige manier om uw huis of bedrijf te personaliseren. Ze kunnen worden gebruikt om naamplaatjes, logo's, citaten of andere persoonlijke ontwerpen te maken.
  • Creatieve projecten: Transferstickers kunnen worden gebruikt voor verschillende creatieve projecten, zoals het maken van kunst, het versieren van meubels of het personaliseren van kleding.

 

Snijtekst stickers

De snijtekst stickers kunnen op vlakke en ronde ondergronden worden aangebracht. De stickers worden vervaardigd uit hoogwaardig vinyl in alle maten en kleuren. De stickers zijn UV-bestendig en verkrijgbaar in een matte of glanzende uitstraling.

Wij produceren deze stickers op maat per stuk of in grote oplages.

 

Wij ontwerpen

Onze vormgevers staan graag voor u klaar! Wij zetten ideeën om naar een duidelijk beeld. Uw huisstijl!

Wij produceren

Onze medewerkers hebben allemaal een eigen expertise, dit maakt ons zo veelzijdig én flexibel!

Snelle levertijden

Al onze leveringen worden uitgevoerd door diversen gerenommeerde koeriersdiensten.

Hoogwaardige grondstoffen

Wij werken met gepatenteerde technieken en maken gebruik van hoogwaardige grondstoffen waarmee wij unieke emblemen voor je realiseren.

100% Tevredenheidsgarantie

Wij willen dat u 100% tevreden bent. Indien u niet tevreden bent over de kwaliteit van uw aankoop, laat het ons weten en we gaan voor u aan de slag.

100% Kwaliteitsgarantie

Wij waarborgen het gebruik van de beste grondstoffen en garanderen jouw product te leveren met de hoogst haalbare resolutie en kwaliteit.

Veelgestelde vragen

De eerste order bij ons geplaatst wordt na vooruitbetaling verzonden. U kunt er ook voor kiezen de order onder rembours te ontvangen, de extra kosten hiervoor zijn € 13,00. Na ontvangst van de betaling wordt de order verzonden. De standaard betalingstermijn bij vervolgorders is 15 dagen netto na factuurdatum.

Wij werken met diversen koeriers. En kunnen wereldwijd versturen. Eventueel zonder afzender zodat onze naam niet zichtbaar wordt. Al onze producten zijn excl. verzendkosten, engelen dit aan in al onze correspondentie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief