Ultra Destructable Stickers haal je bij Combiflex

Wil je de concurrentie een stap voor blijven en je merkidentiteit versterken? Ontdek de wereld van ultra destructable stickers, ook wel bekend als VOID stickers. Deze innovatieve labels zijn vervaardigd uit een uniek materiaal.

Dit materiaal breekt in kleine stukjes zodra je probeert het te verwijderen. Hierdoor zijn ze ideaal voor het verzegelen van verpakkingen en het beschermen van uw producten.

Bekijk onze assortiment

De ultieme bescherming tegen vandalisme en fraude

Met ultra destructable stickers van CombiFlex hoeft u zich geen zorgen te maken over vandalisme of frauduleuze handelingen. Onze labels zijn hufterproof en breken in kleine stukjes bij verwijdering, waardoor elke poging tot manipulatie direct zichtbaar is. Dit maakt ze perfect voor het verzegelen van verpakkingen en het beschermen van de integriteit van uw producten.

Voordelen van Ultra Destructable stickers

  • Breekt bij verwijdering in kleine stukjes: Elke poging tot verwijdering resulteert in kleine stukjes, waardoor manipulatie direct zichtbaar is.
  • Hufterproof: Bestand tegen vandalisme en ontworpen om langdurig te blijven zitten, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.
  • Geschikt voor full color en zeefdruk: Onze labels kunnen worden bedrukt met levendige kleuren en scherpe afbeeldingen, waardoor uw merkboodschap effectief wordt overgebracht.
  • Geschikt voor binnen- en buitengebruik: Of het nu gaat om productverpakkingen, voertuigen of buitenborden, onze labels zijn geschikt voor diverse toepassingen.

Garantiezegel als label

Ultra destructable labels, ook bekend als VOID labels, zijn een veelgebruikte keuze als garantiezegel of sluitzegel. Deze labels zijn vervaardigd met een speciaal materiaal dat gemakkelijk te scheuren is, maar niet opnieuw kan worden geplakt. Dit zorgt voor een effectieve en onmiddellijk zichtbare manier om de authenticiteit van uw producten te waarborgen en eventuele pogingen tot manipulatie of fraude te detecteren.

Het gebruik van ultra destructable labels biedt uw klanten gemoedsrust, omdat ze kunnen vertrouwen op de integriteit van het product dat ze aanschaffen. Of het nu gaat om elektronica, medische apparaten, cosmetica of andere producten, deze labels bieden een extra laag beveiliging en vertrouwen. Bovendien kunnen ze worden aangepast aan uw specifieke behoeften, met opties voor maatwerk en branding, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de algehele merkbeleving.

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij CombiFlex staan we bekend om onze hoogwaardige producten en klantgerichte service. Onze ultra destructable labels zijn ontworpen met oog voor detail en vervaardigd met de nieuwste printtechnologieën, zodat u verzekerd bent van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Ontdek de mogelijkheden van Ultra Destructable Labels

Klaar om uw producten te beschermen en uw merkidentiteit te versterken? Ontdek de mogelijkheden van ultra destructable labels van CombiFlex en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Met CombiFlex bent u verzekerd van hoogwaardige labels die aan al uw behoeften voldoen.

Bekijk onze assortiment

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief