Waterdichte vloerstickers

In de hedendaagse markt is het cruciaal om op te vallen. Een innovatieve, doch vaak over het hoofd gezien methode, is het gebruik van vloerstickers. Op deze pagina vertellen we meer over waterdichte vloerstickers, een essentieel instrument voor zowel binnen- als buitengebruik. Ontdek hoe u een ruimte kunt transformeren om uw boodschap op een onvergetelijke manier over te brengen.

Vraag een offerte aan Neem contact op

Wat zijn waterdichte vloerstickers?

Waterdichte vloerstickers zijn speciaal ontworpen om te weerstaan aan vocht, slijtage en krassen, waardoor ze ideaal zijn voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Deze stickers zijn uitgerust met een krachtige lijmlaag en een UV-bescherming, wat ze duurzaam maakt tegen verschillende weersinvloeden. Het geheim zit in het materiaal en de afwerking die zorgen voor hun langdurige uitstraling en functionaliteit.

Waterdichte vloerstickers die gebruikt worden als navigatie hulp.Een winkel decoreren dankzij waterdichte vloerstickersBreed scala aan toepassingen

De veelzijdigheid van waterdichte vloerstickers is erg groot. Ze bieden een scala aan toepassingen, zoals:

  1. Marketing en promoties. Een effectieve manier om promoties en merkbewustzijn direct op de winkelvloer te verhogen.
  2. Navigatie. Verbeter de klantenervaring door duidelijke, onmisbare wegwijzers en aanduidingen.
  3. Decoratie. Voeg een element van stijl en design toe aan elke ruimte met op maat gemaakte vloerstickers.
  4. Educatie en spel. Maak leren leuk met interactieve educatieve spelletjes en parcours.
  5. Veiligheidsinstructies. Communiceer belangrijke veiligheidsinformatie effectief in werkruimtes.

Selectiecriteria voor kwaliteit

Bij het kiezen van waterdichte vloerstickers, let op de volgende kenmerken:

  • Duurzaamheid. De stickers moeten bestand zijn tegen slijtage, UV-stralen en vocht.
  • Antislipeigenschappen. Een gecertificeerde antisliplaag is verplicht voor openbare veiligheid.
  • Aanpasbaarheid. Beschikbaarheid van verschillende maten, kleuren en vormen om aan elke behoefte te voldoen.

Impressie van één van de vele toepassingen van waterdichte vloerstickers

Geavanceerde bescherming

Onze waterdichte vloerstickers voldoen aan alle hierboven genoemde vereisten en gaan erg lang mee. Een speciaal laminaat beschermt de print tegen vocht, vuil en slijtage, waardoor de stickers volledig kras- en slijtvast zijn. Daarnaast zorgt de UV-bestendigheid en watervastheid ervoor dat uw stickers onder alle omstandigheden schitterend blijven.

Voor de beste prestaties is het cruciaal dat de stickers worden aangebracht op een vlakke en droge ondergrond. Dit zorgt ervoor dat de lijmlaag optimaal functioneert, waardoor uw stickers jarenlang hun pracht behouden.

Eenvoudig een gratis online offerte aanvragen

Het realiseren van uw ideale waterdichte vloerstickers is nu eenvoudiger dan ooit. Door het aanbieden van een transparant en gebruikersvriendelijk proces, stellen wij u in staat om snel en moeiteloos een gratis online offerte aan te vragen. Dit zorgt ervoor dat u  direct weet waar u aan toe bent, zonder verrassingen! 

Is er iets nog niet helemaal duidelijk of hebt u andere vragen? Laat het weten en neem contact met ons op!

Vraag een gratis offerte aan

Eigen ontwerp
Zeer scherpe levertijd
100% Kwaliteitsgarantie

Veelgestelde vragen

De eerste order bij ons geplaatst wordt na vooruitbetaling verzonden. U kunt er ook voor kiezen de order onder rembours te ontvangen, de extra kosten hiervoor zijn € 13,00. Na ontvangst van de betaling wordt de order verzonden. De standaard betalingstermijn bij vervolgorders is 15 dagen netto na factuurdatum.

Iedere toepassing is weer anders, op sommige producten zitten coatings welke de kleeflaag kunnen beïnvloeden. Het is ook van belang dat u als u twijfelt eerst een sample bij ons opvraagt van de verschillende kleeflagen en deze uitvoerig test. ONDERGROND GOED SCHOONMAKEN DRUK DE STICKER STEVIG AAN OP HET PRODUCT LAAT DE LIJM 24 UUR ZIJN WERK DOEN VOOR AANHECHTING EN TEST DAN DE KLEEFKRACHT OF DEZE VOLDOENDE IS.

Wij werken met diversen koeriers. En kunnen wereldwijd versturen. Eventueel zonder afzender zodat onze naam niet zichtbaar wordt. Al onze producten zijn excl. verzendkosten, engelen dit aan in al onze correspondentie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief