Wij produceren jouw domestickers!

CombiFlex is een gerenommeerd productiebedrijf waar het ontwerpen, vormgeven en produceren van hoogwaardige 3D domestickers en 3d-emblemen voorop staat. Anders dan een reguliere webshop staat bij ons service en controle voorop.

Zo bekijken wij met u welke mogelijkheden en oplossingen passen bij uw product zoeken we gezamenlijk naar de beste oplossing. Hierdoor heb je niet alleen een mooi eindproduct, maar sluit de domesticker exact aan op uw behoeften.

Aanvraag op maat indienen

 

Hoogwaardige domestickers van de beste kwaliteit

Bij CombiFlex werken wij enkel en alleen met hoogwaardige UV-bestendige, gecertificeerde grondstoffen en produceren wij haarscherpe afdrukken met gebruikmaking van allerlei verschillende druktechnieken. Zo kunnen wij een lange levensduur garanderen van onze domingstickers waardoor het product jarenlang (en onbeschadigd) gebruikt kan worden. Kortom: bij ons bent u aan het goede adres voor snelle service, aantrekkelijke prijzen en duurzame kwaliteit.

Waarvoor kan ik een dome sticker gebruiken?

De inzetbaarheid van een dome sticker is veelzijdig. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het maken van een bootletter
  • Een embleem van een automerk op de moterkap
  • Een opvallende 3D letter op een verpakking
  • Een logo op een biertap
  • Een merklogo op meubilair
  • En nog veel meer

Een merklogo van Brabantia als domesticker

Maatwerk aanvraag indienen?

CombiFlex is de grootste en meest uitgebreide fabrikant van de Benelux op gebied van emblemen en 3d doming stickers. De doming stickers zijn buitenkwaliteit, uitermate geschikt voor automotive, en er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige grondstoffen welke niet verkleuren bij blootstelling aan uv licht. Heeft u een maatwerk oplossing nodig? Geen enkel probleem! CombiFlex regelt het!

Contact met Combiflex

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief