3D sticker

Combiflex BV is een toonaangevende producent en leverancier van hoogwaardige industriële materialen, waaronder 3D stickers. Een 3D sticker is een innovatief product dat steeds meer wordt toegepast in diverse industrieën. Deze stickers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn speciaal ontworpen om een driedimensionaal effect te creëren. Door het aanbrengen van een speciale coating (doming) krijgen de stickers een fraai 3D effect en een exclusieve uitstraling. Hierdoor zorgen onze 3D doming stickers voor een opvallend en uniek uiterlijk op uw producten.

Stickers op maat leverbaar

De 3D stickers zijn verkrijgbaar in ieder gewenst formaat en ontwerp en zijn te plakken op alle soorten ondergronden. Hierdoor kunt u de stickers aanpassen aan uw specifieke wensen en toepassingen. Of het nu gaat om een klein- of een groter formaat, wij hebben de juiste oplossing voor u!

drie 3d stickers

Toepassingen van een 3D sticker

Er zijn veel toepassingen voor 3D stickers. U kunt hierbij denken aan:

  • Producten: producten zoals elektronica, speelgoed, huishoudelijke artikelen, verpakkingen, enz.
  • Verpakkingen: denk hierbij aan verpakkingen van voedsel, cosmetica, medicijnen, enz.
  • Reclame: voor posters, billboards, beursstands, enz.
  • Winkels: voor winkelinrichting, productdisplay's, enz.
  • Evenementen: voor evenementen zoals festivals, beurzen, tentoonstellingen, enz.

Combiflex BV - uw betrouwbare partner

Ons team van experts staat altijd klaar om u te adviseren over de beste oplossing voor uw specifieke toepassing. Of het nu gaat om advies over ontwerp, het aanbieden van voorbeelden of het ondersteunen bij de implementatie, wij staan altijd klaar om u te helpen. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen.

Neem contact met ons op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief