Wat is een doming sticker?

De laatste tijd merken wij dat domingstickers steeds populairder worden. Maar wat is een doming sticker nou eigenlijk? En waarvoor kunt u het gebruiken? Op deze pagina vertellen wij u er alles over om de meerwaarde van een domingsticker te ontdekken.

Het antwoord op wat is een doming sticker

Door ons wordt een doming sticker beschouwd als dé meest ultieme sticker in de gehele stickerwereld. De naam is ontstaan doordat de sticker wordt voorzien van een transparante epoxyharslaag, ook wel doming genoemd. Dankzij deze transparante laag ontstaat er een bolling die enkele millimeters dik is. Door deze toegevoegde dimensie wordt het eindresultaat een bijzondere, chique sticker met een sterk 3D-effect.

Waarvoor worden domingstickers gebruikt?

Net als reguliere stickers worden dome stickers voor diverse doeleinden ingezet. Onze ervaring is dat de sticker het meest geschikt is voor reclame doeleinden en de automotive industrie. De extra laag zorgt voor een robuuste en chique uitstraling en biedt tevens een hoog beschermingsniveau.
Denk dus bijvoorbeeld aan:

Wat is een doming sticker

Ben jij benieuwd als een domingsticker iets voor uw doeleinden kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met een van onze experts.

Advies op maat

CombiFlex biedt een volledige ontzorging van concept tot montage, met kwalitatieve domingstickers als onze specialiteit. Wij gebruiken alleen hoogwaardige grondstoffen voor haarscherpe prints die lang meegaan. Bekijk onze domingstickers en vraag een advies of offerte op maat aan.
Gratis offerte aanvragen Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief