Wat is een doming sticker?

De laatste tijd merken wij dat domingstickers steeds populairder worden. Maar wat is een doming sticker nou eigenlijk? En waarvoor kunt u het gebruiken? Op deze pagina vertellen wij u er alles over om de meerwaarde van een domingsticker te ontdekken.

Het antwoord op wat is een doming sticker

Door ons wordt een doming stickers beschouwd als dé meest ultieme sticker in de gehele stickerwereld. De naam is ontstaan doordat de sticker wordt voorzien van een transparante epoxyharslaag, ook wel doming genoemd. Dankzij deze transparante laag ontstaat er een bolling die enkele millimeters dik is. Hierdoor is het eindresultaat een unieke, chique sticker met een robuust 3D-effect.

Waarvoor worden domingstickers gebruikt?

Net als reguliere stickers worden domingstickers voor diverse doeleinden ingezet. Onze ervaring is dat de sticker het meest geschikt is voor reclame doeleinden en de automotive industrie. De extra laag resulteert zorgt namelijk voor een robuuste en chique uitstraling maar biedt daarmee ook een hoge graad van bescherming. Denk dus bijvoorbeeld aan:

  • Het merkembleem op een auto
  • Een sleutelhanger
  • De naam van een boot
  • Emblemen op een computer
  • Losse, opvallende 3D letters
  • Naambadges
  • En nog heel veel meer

Wat is een doming sticker

Ben jij benieuwd als een domingsticker iets voor uw doeleinden kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met een van onze experts.

Advies op maat

CombiFlex staat bekend om een volledige ontzorging van concept tot montage en waarbij kwalitatieve domingstickers onze core business zijn. Wij werken dan ook uitsluitend met hoogwaardige grondstoffen zodat haarscherpe prints met een hoge duurzaamheid gegarandeerd kunnen worden. Bekijk onze domingstickers en vraag een advies of offerte op maat aan.
Gratis offerte aanvragen Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief