Aluminium naamplaatjes

Bent u op zoek naar aluminium naamplaatjes? Bij CombiFlex uit Eindhoven bent u helemaal aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring in het printen van harde plaatmaterialen durven wij ons inmiddels de expert te noemen als het gaat om (aluminium) naamplaatjes.

De badges zijn te voorzien van uw naam, bedrijfslogo of zelfs een QR-code. De naamplaatjes zijn vervaardigd uit hoge kwaliteit aluminium die volledig naar uw wensen te maken zijn. En een bijkomend voordeel: de plaatjes zijn weerbestendig en leverbaar in vrijwel alle vormen, dus ideaal voor bijvoorbeeld automotive doeleinden.

Hoge kwaliteit naamplaatjes laten maken

Met onze speciale printtechniek heeft u enorme vrijheid wat betreft het ontwerp en het produceren van de naambadges. Zo kunnen wij de naamplaatjes afwerken met een magneet, speld, pin of klip. De naamplaatjes zijn krasbestendig en hebben een luxe en professionele uitstraling. Ideaal voor evenementen, beurzen of bijeenkomsten. Een haarscherpe full colour bedrukking en in iedere vorm leverbaar.

Wij kunnen altijd een vrijblijvend ontwerp maken van een naambadge met bijvoorbeeld uw logo, naam of een andere boodschap. Neem gerust contact met ons op voor een van onze diensten.

Naamplaatjes

Vraag een offerte aan bij Combiflex

Interesse in onze aluminium naamplaatjes? Vraag een offerte aan of neem contact op voor een vrijblijvend design of advies. Wij hebben jarenlang ervaring in het produceren van de naamplaatjes en ons team staat te allen tijde voor u klaar. De plaatjes zijn in vrijwel iedere vorm te bestellen. Onze experts geven u graag advies over onze naamplaatjes of over één van onze andere producten. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief