Naambadge met magneet

Naambadges zijn een belangrijk onderdeel van de identificatie van uw medewerkers en bezoekers. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw naambadges duurzaam en gemakkelijk te dragen zijn. Naambadges met magneet bieden u hiervoor de perfecte oplossing. In dit artikel zullen we u uitleggen waarom u moet kiezen voor naambadges met magneet bij het bestellen en waar u de beste deal kunt vinden.

Impressie van een naambadge met magneet (achterkant)

Waarom voor Naambadges met een Magneet Kiezen?

Naambadges met magneet zijn de perfecte oplossing voor het identificeren van uw medewerkers en bezoekers. Hieronder bespreken we de belangrijkste voordelen van het kiezen voor naambadges met magneet.

  1. Gemakkelijk te dragen: Met naambadges met magneet hoeft u zich geen zorgen te maken over het verliezen van uw badge of het vastmaken ervan aan uw kleding. De magneet houdt de badge op zijn plaats en maakt het dragen ervan gemakkelijk en comfortabel.
  2. Duurzaam: Naambadges met een magneet zijn veel duurzamer dan badges met pin of haakje. De magneet is sterk en zorgt ervoor dat de badge op zijn plaats blijft, ook als u actief bezig bent.
  3. Schadevrij: Met naambadges met magneet hoeft u zich geen zorgen te maken over het beschadigen van uw kleding. De magneet zorgt ervoor dat de badge op zijn plaats blijft zonder uw kleding te beschadigen.

Impressie van een naambadge met magneet (voorkant - ingezoomd)

Waar kunt u Naambadges met Magneet Bestellen?

Bij CombiFlex kunt u terecht voor een vrijblijvend ontwerp op maat voor uw naambadge, inclusief bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, uw persoonlijke naam of een QR-code. Onze doming naambadges zijn niet alleen krasbestendig, maar geven ook door het 3D-effect een exclusieve uitstraling. Deze naamstickers zijn perfect voor evenementen, vergaderingen of presentaties. Onze badges zijn afgewerkt met scherp afgedrukte full-colour of zeefdruk, met een magneetsluiting of speld en zijn verkrijgbaar in elke gewenste vorm.

Naambadges zijn beschikbaar in verschillende materiaalsoorten:

  1. Doming naambadges
  2. Aluminium naambadges
  3. Kunststof naambadges

Conclusie

De naambadges worden voorzien van een bevestingskeuze naar wens. Wij raden echter aan om voor een magneet te kiezen. Naambadges met magneet zijn namelijk de perfecte oplossing voor het identificeren van uw medewerkers en bezoekers. Ze zijn gemakkelijk te dragen, duurzaam en schadevrij. Bij vragen over dit product kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Eigen ontwerp
Op maat gemaakt
Speciaal 3d effect
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief