Auto wrappen België

Auto wrappen is een nieuwe trend in de wereld van voertuigdecoratie. Het is een geweldige manier om een ​​bedrijfsauto een nieuwe look te geven, zonder dat het volledig opnieuw moet worden geverfd. In dit artikel gaan we dieper in op wat auto wrappen in België precies is en waarom het belangrijk is voor bedrijven.
Auto wrappen offerte

Wat is Auto Wrappen?

Auto wrappen is een proces waarbij een speciale folie op de buitenkant van een voertuig wordt aangebracht. Deze folie kan worden bedrukt met een logo of ontwerp naar keuze, of gewoon in één kleur worden aangebracht. Ook is het mogelijk om de auto te laten beletteren. De folie kan tot slot worden aangebracht om een ​​voertuig te beschermen tegen krassen, steenslag en andere beschadigingen.


Waarom is Auto Wrappen Belangrijk voor Bedrijfsauto's?

Bedrijfsauto's zijn de visitekaartjes van uw bedrijf. Ze rijden dagelijks rond en worden gezien door honderden mensen. Door een bedrijfsauto te wrappen, kunt u uw merk en boodschap op een opvallende manier communiceren. Het is ook een relatief goedkope manier om reclame te maken. Het is namelijk veel goedkoper dan het opnieuw laten schilderen van een auto en het heeft een veel groter bereik dan traditionele reclamemethoden zoals billboards of tv-commercials.

Een ander voordeel van auto wrappen is dat het de waarde van een voertuig kan behouden. Door de folie op de buitenkant van de auto aan te brengen, wordt de laklaag beschermd tegen beschadigingen. Wanneer de folie na verloop van tijd wordt verwijderd, blijft de originele lak in perfecte staat en behoudt de auto zijn waarde.

Hoe werkt Auto Wrappen?

Het proces van auto wrappen begint met het ontwerpen van de folie op de computer. Het ontwerp kan bestaan ​​uit een logo, afbeeldingen of andere visuele elementen. Nadat het ontwerp is gemaakt, wordt de folie bedrukt en op maat gesneden voor de specifieke auto.

Vervolgens wordt de folie aangebracht op de buitenkant van de auto. Dit gebeurt in een speciale werkruimte waar de temperatuur en luchtvochtigheid worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat de folie zonder problemen kan worden aangebracht. De folie wordt vervolgens met een speciale warmtebron gevormd en gladgestreken om luchtbellen te voorkomen.

Bij vragen over dit proces kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wat zijn de voordelen van Auto Wrappen?

  • Opvallende en unieke manier om reclame te maken
  • Behoudt de waarde van het voertuig
  • Beschermt de laklaag van de auto tegen beschadigingen
  • Relatief goedkope manier van reclame maken

Zijn er ook Nadelen aan Auto Wrappen?

Een van de nadelen van auto wrappen is dat de folie na verloop van tijd kan verkleuren of beschadigen door blootstelling aan de zon. Ook kunnen er luchtbellen ontstaan ​​tijdens het aanbrengen van de folie, wat het uiterlijk van de auto kan beïnvloeden. Het is daarom belangrijk om de folie regelmatig te laten controleren en eventueel opnieuw te laten aanbrengen.

Hoeveel Kost Auto Wrappen?

De kosten van auto wrappen variëren afhankelijk van het type folie dat wordt gebruikt, de grootte van de auto en het ontwerp dat wordt gemaakt. Over het algemeen kost auto wrappen tussen de 1000 en 5000 euro. Dit kan een grote investering lijken, maar het kan een bedrijf op de lange termijn veel geld besparen in vergelijking met traditionele reclamemethoden.

Conclusie

Auto wrappen is een geweldige manier voor bedrijven om hun merk en boodschap op een opvallende manier te communiceren. Het is een relatief goedkope manier om reclame te maken en het kan de waarde van een voertuig behouden. Door voor een professioneel bedrijf te kiezen en regelmatig onderhoud uit te voeren, kan de folie langdurig meegaan en blijft het voertuig er als nieuw uitzien.

Vraag een offerte op maat - geheel vrijblijvend

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het om een auto te wrappen?
  • Het duurt doorgaans tussen de 1 en 3 dagen om een ​​auto te wrappen, afhankelijk van de grootte en complexiteit van het ontwerp.
Kan ik mijn eigen ontwerp aanleveren voor mijn auto wrap?
  • Ja, bij Combiflex bieden wij u de mogelijkheid om een ​​eigen ontwerp aan te leveren en kunnen wij u zelfs helpen bij het ontwerpen van een ontwerp op maat! Neem hiervoor gerust contact met ons op.
Is auto wrappen schadelijk voor de lak van mijn auto?
  • Nee, auto wrappen is juist een manier om de lak van uw auto te beschermen tegen beschadigingen en invloeden van buitenaf.
Hoe lang gaat een auto wrap mee?
  • De levensduur van een auto wrap hangt af van verschillende factoren, zoals het type folie dat wordt gebruikt, de blootstelling aan de zon en het onderhoud dat wordt gepleegd. Over het algemeen gaat een auto wrap tussen de 3 en 5 jaar mee.
Kan een auto wrap worden verwijderd zonder schade aan te brengen aan de lak van mijn auto?
  • Ja, een professioneel bedrijf kan de auto wrap verwijderen zonder schade aan te brengen aan de lak van uw auto.
Is auto wrappen een duurzame manier van reclame maken?
  • Ja, auto wrappen is een duurzame manier van reclame maken, omdat het gebruik van folie veel minder belastend is voor het milieu dan traditionele reclamemethoden zoals het gebruik van posters of billboards. Bovendien kan de folie na gebruik worden verwijderd zonder schade aan te brengen aan het voertuig, waardoor het ook een milieuvriendelijke optie is.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief