Autobestickering Eindhoven

Automotive

CombiFlex is al jaren actief in de automotive branche en durft zich inmiddels de expert te noemen op het gebied van autobestickering in regio Eindhoven. Voor zowel kleine als grote ondernemers, voor tekst op een auto of trailer; CombiFlex ontzorgt van A tot Z en zorgt voor een resultaat dat werkt.

Diverse soorten autobestickering

Op het gebied van automotive stickers bieden wij een breed scala aan diverse sticker soorten aan. Hierdoor kunnen wij exact voldoen aan uw behoeftes en wensen.

  • Carwrapping
  • Belettering
  • Car cosmetics
  • Ramen tinten
  • Maatwerk aanvragen

Enkel gebruik van hoogwaardige producten

Bij het aanbrengen van de stickers maken wij enkel gebruik van hoogwaardige Avery-folies. Hierdoor kunnen wij kleurechtheid garanderen met een uitstekende levensduur zodat u geruime tijd kan genieten van de bestickering. Zo worden onze materialen voorzien van een duurzame beschermlaag zodat de wasstraat of andere elementen geen permanente schade zullen achterlaten.

Van A tot Z ontzorgen

Heeft u geen concept of ontwerp voor de bestickering van uw auto, trailer, boot of overig voertuig? Geen enkel probleem! Bij CombiFlex werken diverse specialisten die meehelpen in het proces. Lees alles over onze werkwijze.

Gevestigd in Eindhoven

Heeft u vragen? Kom dan gerust eens langs op ons kantoor in Eindhoven of maak vrijblijvend een afspraak. Wij denken graag met u mee voor de realisatie voor uw project!

Autobestickering aanvragen

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief