Automotive stickers

Als professional in de automotive sector wilt u dat uw bedrijfswagenpark opvalt en uw merk versterkt. Bij Combiflex bieden we op maat gemaakte oplossingen voor automotive stickers. Van logo's tot chroom emblemen en carwrapping. Onze producten zijn ideaal voor het versterken van uw bedrijfsidentiteit op de weg!
Vraag direct een offerte aan

Embleem voor automotiveLex 610 automotive stickerautomotive sticker mercedes benzautomotive sticker electricautomotive sticker letter H

Productaanbod voor Automotive stickers:

Combiflex beschikt over een divers aanbod aan logo's en emblemen voor de automotive branche. Van logo's tot wrapping tot custom nummerplaten d.m.v. doming:

  • Logo's van automerken en chroom logo's: We creëren opvallende logo's die de uitstraling van uw merk versterken. Onze chroom logo's bieden een luxe uitstraling die zeker de aandacht trekt.
  • Carwrapping: Een volledige of gedeeltelijke carwrap biedt een kosteneffectieve manier om uw voertuigen om te toveren tot mobiele billboards, die uw merkidentiteit consistent uitdragen.
  • ABS emblemen en pins: Voor een subtiele maar elegante toevoeging, bieden onze ABS emblemen en pins een duurzame en stijlvolle brandingoptie.
  • Domingstickers: Onze domingstickers bieden een verhoogde uitstraling met een 3D-effect, perfect voor onder de nummerplaat of op andere prominente plaatsen.

Logo's van automerken met automotive stickers

Bekende klanten waarvoor we al eens automotive logo's hebben mogen maken:

Logo's die we kunnen samenstellen:

  • Logo's van automerk
  • Logo's van serie
  • Hybride logo's

Carwrapping bij CombiFlex

Een auto is voor veel bedrijven meer dan alleen een vervoersmiddel. Het is een instrument die ingezet kan worden voor de branding en naamsbekendheid van het merk. Met carwrapping kunt u uw wagenpark nog meer uitstraling geven! Het is een gemakkelijke methode om een voertuig een compleet andere uitstraling te geven. Dit, zonder daarvoor de lak aan te hoeven passen. 

Carwrapping werkbus bij CombiFlex Carwrapping klein werkbusje

Chroom logo's en pins voor Automotive

Wilt u net even iets extra's toevoegen aan uw auto's? Kies dan voor chroom logo's en pins. Deze stickers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een luxe uitstraling.

Bovendien zijn ze zeer duurzaam en blijven ze lang mooi op de auto zitten. Bij Combiflex kunt u kiezen uit verschillende ontwerpen en afmetingen, zodat u altijd de perfecte chroom sticker vindt voor uw auto.

Auto emblemen door Combliflex

Bent u op zoek naar iets unieks voor uw auto? Kies dan voor een auto embleem. Een auto embleem is een kleine sticker met een specifiek ontwerp, vaak gebaseerd op de historie of het ontwerp van een bepaald automerk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een embleem van een klassieke Mustang of een moderne Ferrari. Met een auto embleem geeft u uw wagens een unieke uitstraling!

Als autofabrikant of verkoper logo's nodig voor de verkoop van auto's? Wij leveren voordelig in grote oplages officieel gecertificeerde automotive carlogo's. Neem contact op met Combiflex. We helpen u graag.

ABS emblemen als automotive sticker

Domingstickers voor onder de nummerplaat: een subtiele touch

Bij Combiflex bieden we ook domingstickers aan die speciaal ontworpen zijn om onder de nummerplaat te plakken. Deze subtiele touch geeft uw  auto net dat beetje extra uitstraling.

Onze domingstickers voor onder de nummerplaat zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn voorzien van een speciale harslaag (doming) voor het 3D-effect. Het formaat van de stickers is speciaal afgestemd op de ruimte onder de nummerplaat, zodat de sticker perfect past en niet teveel opvalt.

De domingstickers voor onder de nummerplaat zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, zodat u altijd een sticker kunt vinden die past bij uw auto en persoonlijke smaak.

Domingsticker nummerplaat bij CombiFlex

Waarom kiezen voor Combiflex?

Bij Combiflex vindt u de mooiste en meest duurzame automotive stickers voor uw auto. Dankzij ons ruime assortiment vindt u altijd de perfecte sticker voor uw auto, of u nu op zoek bent naar een logo van een automerk, een chroom sticker of een auto embleem. Bovendien zijn al onze stickers van hoogwaardige kwaliteit en blijven ze lang mooi op uw auto zitten.

Technologische Innovatie en Kwaliteitswaarborg

Wij gebruiken geavanceerde productietechnieken en materialen van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat onze producten bestand zijn tegen de elementen en uw merk langdurig vertegenwoordigen. Elk product ondergaat strenge kwaliteitscontroles om te verzekeren dat het voldoet aan onze hoge standaarden.

Duurzaamheid en Milieubewustzijn

Combiflex is toegewijd aan duurzaamheid. We streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren door het gebruik van milieuvriendelijke materialen en processen.

Klantgerichte service

Ons toegewijde team werkt nauw met u samen om te zorgen dat uw specifieke wensen worden vervuld. Van ontwerp tot productie, wij bieden een naadloze service die is afgestemd op uw zakelijke behoeften.

Bestel Uw Zakelijke Automotive Stickers bij Combiflex 

Vergroot de herkenbaarheid van uw bedrijfswagens en versterk uw merk. Onze hoogwaardige stickers worden snel geleverd en zorgen voor een duurzame investering. Neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk ons assortiment en vraag een offerte aan voor uw bedrijfsauto stickers.

Vraag een offerte aan

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief