Bootletters bestellen

Onlangs een boot gekocht? En dit prachtige vaartuig voorzien van een naam, letters of een sticker? Dan bent u bij CombiFlex aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring durven wij onszelf inmiddels een expert te noemen op het gebied van bootletters. Dankzij onze speciale domeer techniek zien de letters er niet alleen fraai uit maar kunnen wij ook nog eens een lange levensduur garanderen. Bootletters bestellen? Neem gerust contact met een van onze experts op en informeer naar de mogelijkheden!
Bootletters samenstellen

Wat zijn bootletters eigenlijk?

Op de Nederlandse wateren is het verplicht om een boot te voorzien van een bootnaam of kenspreuk. zo mag een klein motorschip (dit geldt natuurlijk ook voor grotere schepen) niet deelnemen aan de scheepvaart indien deze niet is voorzien van een naam (kreet, leus of zinspreak). Dat is dus ook de reden dat iedere boot is voorzien van bootletters.

Specialist in gedomeerde letters

Bij CombiFlex hebben wij inmiddels al honderden schepen mogen voorzien van bootletters. Door onze speciale techniek (doming) maken de letters niet alleen een onuitwisbare indruk maar kunnen wij ook nog eens garanderen dat de levensduur optimaal is. Door een speciale epoxy lag ontstaat er een beschermlaag die geschikt is voor alle weersomstandigheden. En dat kan op het water natuurlijk ideaal zijn.

3D bootletters bestellen bij CombiFlex

Omdat wij beschikken over jarenlange ervaring en een geavanceerd machinepark, kunnen wij bootletters in iedere vorm en laat leveren. Zelfs kleuren als chroon, brushed of speciale effecten (carbon en sparking) zijn allemaal mogelijk. Hierdoor kunnen wij de stijl van de letters exact laten aansluiten op uw behoeftes en wensen.

Bootletters bestellen

De 3D-letters voor uw boot zijn leverbaar vanaf 30 cm tot en met een lengte van wel 2 meter. Per set in een ontwerp op maat al verkrijgbaar vanaf 75 euro per set. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust eens contact met ons op en bespreek de eindeloze mogelijkheden!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief