Clear Epoxy Resin Stickers

Opvallen tussen de bedrijven doe je het best wanneer je uniek bent. Een set stickers die lijkt op die van alle andere bedrijven is dan niet wenselijk. Je zou dat beetje extra willen uitstralen middels hoge kwaliteit, premium stickers. Door doming stickers te gebruiken en dan in het bijzonder de Clear Epoxy Resin Stickers, val je op en geef je je merk een premium gevoel mee.
CLEAR EPOXY RESIN STICKERS BESTELLEN

Wat zijn Clear Epoxy Resin Stickers?

Clear Epoxy Resin Stickers onderscheiden zich van een normale, platte sticker. Een Epoxy Resin sticker is namelijk voorzien van een harslaag die bol op de sticker zit. Dit geeft de sticker een 3D vorming mee en maakt de sticker ook weerbestendig. Epoxy en Resin zijn harssoorten die doorzichtig gemaakt zijn en fraai zijn aan te brengen op de sticker. Bekijk hieronder zelf wat Clear Epoxy Resin stickers voor een effect hebben.

Brabantia doming stickeraquadeck doming stickerACM doming sticker

Verschillende mogelijkheden van het gebruik van Clear Epoxy Resin Stickers

Jouw logo op stickers goed zichtbaar

Heel leuk die Clear Epoxy Resin Stickers, maar waar kun je ze voor gebruiken? En waarom deze soort stickers en niet gewoon normale stickers? 

Epoxy Resin stickers zijn voorzien van een doorzichte harslaag die de sticker effect en vorming meegeven. Hierdoor heeft het een premium uitstraling en valt deze op tussen de rest van de stickers van bedrijven. 

Waar wil je die premium uitstraling meegeven? Dat kan bijvoorbeeld bij een onderhoudsbeurt van een wasmachine, waar je een doming sticker aanbrengt op de wasmachine. Of denk aan een occassion als autodealer. Laat een doming sticker in de vorm van Epoxy Resin achter op een auto en je hebt een hele boel aan goedkope reclame. Een laatste voorbeeld is de aanbreng van deze stickers op een eigen geproduceerd product. Met een bovengemiddeld mooie sticker op het product duid je aan dat dit product van jouw business komt. 

Combiflex B.V. is expert in sticker reclame

Bij Combiflex B.V. bezitten we over een breed aanbod aan verschillende stickersoorten. En het mooie voor jou is dat je deze helemaal zelf kan samenstellen. Jij vraagt, wij draaien. Hoe fijn is dat? Daarnaast kunnen wij u ook ontzorgen en ondersteunen bij het ontwerpen van een domingsticker. Bekijk hieronder een aantal van onze andere stickersoorten.

Met de reclame producten van Combiflex weten we zeker dat jouw bedrijf meer gaat opvallen. En dus meer klanten aan gaat trekken. Wacht niet langer en stel jouw eigen product samen of vraag naar de mogelijkheden door contact op te nemen.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief